Kako bi se riba trebala jesti, prema zdravstvenim istraživanjima, barem dva puta tjedno, donosimo vam izvrstan recept za poširanu morsku pastrvu.
Lumblija – francuski kolač nezaboravne blaćanske ljubavi.
U vrijeme dok nam jesen donosi zrele bobice božanskog voća grožđa donosimo vam recept za domaći pekmez od tog slatkog voća
Ivica Bota, zaljubljenik u originalna tradicionalna hrvatska jela, ponudio je svoj odličan recept za čobanac od kojega mnogima “rastu zazubice”.
Soparnik su zvali jelo za siromahe u mediteranskom dijelu Hrvatske
Donosimo vam recept pravog dalmatinskog “meštra”, Ivice Bote za odličan recept iz tog kraja, a to je Pašticada za 4 do 6 osoba.
Savjetujemo da nikako ne propustite pripremiti zimnicu od paradajza
Ovisno o preferencijama Vas i Vaše obitelji, rajčicu možete pripremiti i kao sok koji je iznimno zdrav i hranjiv
Tko voli meso ražnjići od svinjetine su sigurno obožavan specijalitet koji se brzo i lako sprema, a mašti se uvijek može dati na volju dodavanjem različite vrste povrća između mesnih kockica na štapiću.
Ljeto je kao stvoreno za osvježavajuće koktele te stoga treba uživati u njima.