Hrvatska kuhinja

Svinjski kotlet s jabukama i lukom

Danas vam nudimo jednostavan mesni recept kojeg ćete lagano pripremiti.

Zvjezdice s cimetom i lješnjakom

Zvijezda svakog blagdanskog stola tradicionalani su kolači zvijezdice s cimetom i lješnjakom.

Vruća čokolada idealan je zimski napitak

Vruća čokolada! Zašto? Savršena je za vrijeme hladnih zimskih mjeseci, a idealna je i kao dodatak večeri na kraju dana.

Napravite mirisni božićni punč

Nakon zimskog ručka prava je poslastica punč koji se lako priprema kod kuće i izvrsna je priprema za odlazak u šetnju ili razgled okićenog grada. Ovaj najomiljeniji blagdanski desert otkrio nam je slastičar Darko Škoranec, čarobnjak za najfinije deserte restorana Appetit City u Zagrebu.

Parfait od kave – Semifreddo desert

Predlažemo vam elegantan i lagan recept za pripremu semifredda od kave pripremljenog s espressom: Parfait od kave.

Božićni čajni kolačići

Prepustite se izradi odličnih tradicionalnih čajnih kolačića.

Rib eye wok specijalitet za prstiće polizati

Jesenski ručak većini nas je omiljen. Ovo vrijeme godine dozvoljava težu te masniju hranu, no uvijek trebamo paziti na ravnomjeran unos kalorija.

Pljukanci s tartufima prava su delicija svakog stola

Pljukanci s tartufima idealna su delicija koja će osvježiti naš svakodnevni odabir. Savjet Khalinih gastro stručnjaka je da prvo pljukance izlupamo na maslacu kako bismo dobili njihovu kremoznost.

Confit od palmide s tikvicama ala David Skoko

Confit ili pripremanje hrane u masti stara je tehnika pripremanja jela a ovaj recept za ukusnu palamidu s tikvicama donosi samo za vas chef David Skoko.

Salata od gambera s muštardom kako je priprema chef Skoko

Salata je uvijek odličan izbor, bilo kao glavno jelo bilo kao prilog, no ova od gambera s muštardom za koju vam recept daje
chef David Skoko posebno će vas oduševiti.