Hrvatska kuhinja

Rib eye wok specijalitet za prstiće polizati

Jesenski ručak većini nas je omiljen. Ovo vrijeme godine dozvoljava težu te masniju hranu, no uvijek trebamo paziti na ravnomjeran unos kalorija.

Pljukanci s tartufima prava su delicija svakog stola

Pljukanci s tartufima idealna su delicija koja će osvježiti naš svakodnevni odabir. Savjet Khalinih gastro stručnjaka je da prvo pljukance izlupamo na maslacu kako bismo dobili njihovu kremoznost.

Confit od palmide s tikvicama ala David Skoko

Confit ili pripremanje hrane u masti stara je tehnika pripremanja jela a ovaj recept za ukusnu palamidu s tikvicama donosi samo za vas chef David Skoko.

Salata od gambera s muštardom kako je priprema chef Skoko

Salata je uvijek odličan izbor, bilo kao glavno jelo bilo kao prilog, no ova od gambera s muštardom za koju vam recept daje
chef David Skoko posebno će vas oduševiti.

Napravite domaći džem od dunja

Sjećate li se mirisa dunja s bakinog ormara?

Napravite poklon od čokolade savršenog okusa

Ako razmišljate o tome što pokloniti osobi kako bi joj pokazali da je izuzetno cijenite i da ste se zaista potrudili oko poklona imamo super ideju za vas.

Pašta u umaku od gljiva i sjemenki

Savršen obrok i savršen zalogaj najbitniji su kada okusimo ono što smo pripremali.

Pretepeni grah poslastica međimurskog kraja

Jesenska poslastica za koju mnogi od vas možda nisu ni čuli zove se pretepeni grah. U narodnom okruženju može se čuti i naziv „grah s mlijekom“, a tipični je specijalitet međimurskog kraja.

Steak od jelena s ličkim krumpirom i vrganjima u madeira umaku

Ljubitelji divljači bit će oduševljeni receptom koji im donosi majstor kuhinje chef Ivan Martinović, a to je meso jelena s nadaleko poznatim ličkim krumpirom i vrganjima u sočnom madeira umaku.

Zec u umaku od šumskih malina i vina

Za sve koji vole divljač ovaj recept će biti pravi užitak, a donosimo ga iz srca Like, upravo tamo gdje ga jako dobro spremaju.