U domaćinstvu se povrće može konzervirati na više načina, a buča je zasigurno sjajna za takav način pripreme tako ćete ju uvijek imati pri ruci.
Pljukanci s tartufima idealna su delicija koja će osvježiti naš svakodnevni odabir. Jesenski ručak začas može postati pravo putovanje hrvatskim regijama
Tko je rajčica i što je rajčica te niz recepata za zimnicu donosimo vam u vrijeme kada se ona kupuje i priprema za hladnije dane.
Pečena paprika prava je poslastica za sve koje vole slasne i mesnate paprike koje se mogu vrlo jednostavno pripremiti i kao zimnica za hladne dane, ali i kao sjajan prilog uz neko zimsko jelo.
Probajte ovaj slastan recept za punjene rajčice s crvenim mesom.
Već sama pomisao na domaći ajvar izaziva želju za jelom, a sada kada su tržnice prepune svježeg povrća pravo je vrijeme da se upustite i napravite svoj domaći.
Bilo da ih upotrijebite kao svježe sada kada su breskve u svojoj sezoni branja ili iz kompota ova rolada s breskvama svakako će goditi svačijem nepcu.
Pripremite ovu brzu, zdravu i finu salatu u kojoj će tikvice i menta izazvati eksploziju aroma i okusa u dodiru s vašim nepcem.
Kao i mnoge ribe tako i riba hama ima nekoliko imena na našoj obali Jadrana pa ovu ribu negdje zovu sjenka, negdje grb, krb, a u nekim priobalnim mjestima morski orao, sokol.
Prava ljetna rapsodija okusa nalazi se u ovom izuzetno raskošnom receptu koji čine romb i sabljarka uz škampe i rakove koji će dodatno obogatiti ovo pravo morski jelo.