Romantična i gotička Cruise Boudoir kolekcija

Ovo je jedan od mojih apsolutno najomiljenijih hrvatskih brandova, koja se upravo popela stepenicu više u mojoj knjizi jer su napravili kombinaciju cvijetnih i životinjskih motiva s mojim omiljenim motivom kostura. Kao velika obožavateljica Alexandera McQueena, i uglavnom odani McQueen kupac, bila sam oduševljena kada sam vidjela iste ili slične prekrasne uzorke na A liniji suknji, peplum majicama i jaknama Boudoir Cruise 15 kolekcije.

Uvijek ispred drugih dizajnera, kada je u pitanju umjetnički dodir i umješnost, Boudior uvijek pronalazi način da proširi demografiku svojih kupaca i uspješno ugradi svoj istančani stil s prilagođenim uzorcima, lijepim i udobnim tkaninama još uvijek stvara prilično pristupačnu Cruise kolekciju.

Boudoir kolekcija

Boudoir kolekcija

Boudoir kolekcija

Boudoir kolekcija

Kreativne sestre Morana Saračević i Martina Čičko-Karapetrić nedavno su bile prikazane u kratkom turističkom filmu New York Timesa o Zagrebu.

Njihove kolekcije predstavljaju prave bajke, povremeno s izrazito pozitivnim, a povremeno s malo tamnjim nadahnućem, njišući se od vila gracioznih boja do suptilnih S&M porukama, koje govore mnogo o suštini ženske snage u odijevanju. Bogatstvo i mekoća laganog perja u susretu s dramatičnim tilom u romantičnoj vezi s mnogim slojevima čipke. Boje se mjenjaju od kolekcije do kolekcije međutim njihova naklonost prema crno bijeloj je očita, dok je sivo područje sredine koje se sastoji od pastelnih nijansi.

 

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Facebook Like Button