Scatter my Ashes at Bergdorf’s

Poznata modna blogerica Katarina Štimac donosi nam zanimljive novosti sa svog bloga LaKatwalk.

Kada sam prvi put vidjela najavni video i reklamu za ovaj film bila sam jako uzbuđena! Bergdorf je doista institucija mode u New Yorku, palača smještena na petoj aveniji. Dok sam živjela u New Yorku, moram priznati da sam ju posjećivala na tjednoj bazi, ako ništa drugo, samo da promatram izloge i gledam u nove modne trendove. Ooohh … kad se sjetim koliko puta sam tamo provukla svoju Amex karticu, osjećajući tjeskobu, uzbuđenje i nostalgiju u isto vrijeme.

3

Još i danas mogu navesti svaki komad odjeće, i da svaki kutak je neodoljiv, nevjerovatno čaroban kao što i film najavljuje. A tek izlozi! Jeste li ikada imali priliku vidjeti izloge u Bergdorfu za vrijeme Božića? Prekrasna fantazija! Halucinacija! Potpuna modna zemlja čudesa!

Na mom blogu možete vidjeti kratku najavu filma i osvojiti jednu od dvije kopije DVD-a sa ovim filmom. DVD će u prodaji biti tek od 10. veljače.

Ovaj film će vas odvesti iza scene, jedne od najekskluzivnijih robnih kuća u New Yorku, te će vam pokazati sjaj, glamur i stvarno prekrasan pogled na luksuznu, te mnogim zvijezdama, omiljenu destinaciju za kupnju.

U njemu ćete naći razgovore s najboljim modnim kreatorima pa sve do vrhunski obučenog osoblja robne kuće. “Scatter my Ashes at Bergdorf’s” nudi fascinantan uvid u meku stila i ukusa, nudeći iskren, otvoren i prekrasan uvid kroz razgovore sa Ashley i Mary-Kate Olsen, Nicole Richie, Joan Rivers, Karlom Lagerfeldom, Giorgiom Armanijem, Tomom Fordom, Marcom Jacobsom i mnogim drugima.

Na DVD-u postoje i posebni dodaci kao što su kino najava, produljena verzija razgovora i slično.

scatter-my-aashes-at-bergdorfs-dvd

Isključivo sam dobila dvije kopije filma da ih podijelim svojim čitateljima.
Da bi mogli uživati u ovom bajnom poklonu morate se:
Pretplatiti se na LaKatWalk newsletter
Slijedite me na Twitteru ili Instagramu (što vam je draže)
Objavite gornju sliku DVD-a na svom Twitteru ili Instagramu sa hashtagom #GetScattered.

Dvoje sretnih dobitnika biti će objavljeni u utorak, 11. veljače na moj Facebook stranici.

Sretno fashionistas! :)

Sve slike i video “Curzon