Soneva Fushi, otok Kunfunadhoo

Kunfunadhoo je jedan od najvećih otoka Maldiva, dio Baa atola smještenog na zapadnom dijelu otočne skupine. UNESCO je 2011. godine Baa atol proglasio rezervatom biološke raznovrsnosti kao dio napora očuvanja bogatog života koraljnog grebena, od samih koralja, preko raznovrsnih ribljih vrsta, morskih kornjača, manti, kitopsina i mnogih drugih oblika života.

sandbank_barbecue

Zamislite scenu iz Robinsona Crusoa s otokom koji je obrubljen bijelim pješčanim plažama, azurnim plavim morem ali uz najbolji smještaj i vrhunsku uslugu. Njegovom šarmu najviše pridonosi udaljenost, a nudi vrhunsku sofisticiranost u svakoj od svojih 65 pojedinačnih eko-šik vila na plaži, pružajući pravo utočište za opuštanje.

jungle-reserve

cruesoe-villa-2-bedroom-with-pool

Sa svojom dugačkom privatnom plažom, sportskim aktivnostima na vodi i ronilačkim centrom osim aktivnosti koje su dostupne u samom Soneva Fushi, gostima se nude bezbrojne mogućnosti kao što su vožnja biciklom, zvjezdarnica, osvijetljeni teniski tereni, badminton, stol za snooker, skupne joga i Tai Chi vježbe te stazu za trčanje.

dive

Snažan naglasak je stavljen na odgovornost i održivost, pa se Soneva Fushi snažno oslanja na lokalno uzgojene namirnice u cilju stvaranju raskošne organske ponude u svojim brojnim restoranima kao što su Mihettee Mitha, Down to Earth, Fresh in the garden te By The Beach.

breakfast_buffet

Za pružanje nezaboravnog spa iskustva na ovom otočkom raju, Soneva Fushi se udružila sa svjetski poznatim Spa Six Senses, stvarajući svojim gostima utočište za opuštanje. U ponudi je opsežan izbor tretmana za tijelo, specijaliziranih tradicionalnih i wellness terapija.

couple-hot-stones

Spa Six Senses spaja na cjelokupni način pristupa učenja istoka i zapada, miješajući tradiciju u jedinstven rezultat. Primjenjujući kokosovo ulje i piling pa sve do korištenja toplog Tibetanskog kamenja prepuštajući se u ruke vrhunskog terapeuta počnite putovanje osjetilnih užitaka u savršenom okruženju.

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially
Izvor fotografija: Soneva Fushi