Što sve možemo kombinira uz dobre japanke

Kako kreirati idealan outfit s udobnim japankama, za visoke temperature, u kojem možemo izgledati stylish u svakom trenutku. Ljetna moda bi trebala biti zabavna, opuštena i udobna.

Kreiranje modnih kombinacija uvelike olakšava činjenica da ih većinski dio zapravo čini naš omiljeni bikini i must have ljetna obuća poput japanki.

Havaianas_Rita Rumora_Slim_199,00 kn (6)

Ponekad nam je teško odlučiti što obući, a da izgleda jednako dobro prilikom ležernog odlaska na plažu i poslije na ispijanju koktela u najbližem beach baru.

Havaianas_Rita Rumora_Slim_199,00 kn (10)

Vrlo je popularan ženstvenom stil koji savršeno kombinira klasiku i trendove

Tijekom ljeta neizostavno je igranje s raznim uzorcima, bez obzira radi li se o bikiniju ili lepršavoj košulji koja svakoj modno kombinaciji daje dodatni „chic“ element.

Havaianas_Rita Rumora_Top_139,00 kn (11)

Osim ludih printeva, odlično izgledaju i jednobojne kombinacije u bojama koje naglašavaju preplanulu put kao što je bijela koju obožavaju klasičarke ili vatrena crvena za sve ljubiteljice vibrantnih nijansi.

Havaianas_Rita Rumora_Slim_199,00 kn (1)

Svoje omiljene ljetne kombinacije Rita je uskladila s neizostavnim ovogodišnjim trendom – japankama

Pokazala je kako ljetna moda može biti udobna bez umanjivanja stilskog izričaja. Njen odabir je pao na jednostavne modele Havaianasica koji će odgovarati uz svaki stil zbog svojeg dizajna i velikog izbora boja.

Havaianas_Rita Rumora_Top_139,00 kn (2)

Već kultne Havaianas kolekcije, TOP i SLIM mogu se uskladiti uz bilo koji komad odjeće te istovremeno mogu biti idealan detalj za podizanje svakog outfita. Ove predivne modele popularnih japanki možete pronaći u svim duginim bojama.

Top unisex kolekcija jedan je od svjetskih bestselera zahvaljujući kombinaciji minimalističkog i jednostavnog izgleda te izboru boja od ludih neonskih žutih i zelenih do pastelnih rozih koje su jedan od Ritinih favorita iz ove kolekcije.

Havaianas_Rita Rumora_Slim_199,00 kn (11)

Slim kolekcija jedna je od omiljenih među djevojkama zbog svojeg prepoznatljivog ženstvenog izgleda. Čvrste zaljubljenice u zemljane i neutralne tonove neće ostati razočarane, pa su tako divne brončane boje ponovno ovoljetni favorit.

Svaki outfit upotpunila je Havaianas modnim dodacima odnosno torbicom napravljenom od vodootoprne gume koja čuva i najbitnije stvari kao što su mobitel i dokumenti tijekom cijelog boravka na plaži.

Havaianas_Rita Rumora_Slim Logo_209,00 kn (4)

Obje kolekcije prate veseli i optimistični duh Havaianasa te njihovu prepoznatljivu kvalitetu, udobnost te vrhunsku izradu od otporne gume koja čuva nogu.