Sve predivne ptice

U filmu “Vrag nosi Pradu” Meryl Streep kao urednica časopisa, komentira priču koja se ponavlja skoro svakog proljeća, “Cvjetni uzorci za proljeće? Kako inovativno!”. Zašto ovog proljeća ne bi probali prekrasne uzorke s pticama.

Već neko vrijeme pratim brojne brandove koje stavljaju nevjerojatne ptičje uzorke na košulje, haljine, trenirke ili za one koji žele pratiti “country” stil na suknje, haljine, šešire. Carrie u kultnom filmu Sex in the city nositi cijelu pticu na glavi prilikom svog vjenčanja. Ukrasne komade možete nositi uz ostalu odjeću, ne nužno samo za svečane prigode poput Nove godine ili za večernji izlazak.

Lastavica

lastavice-01

lastavice-02

lastavice-03

Labud

Kada je riječ o uzorku labuda, prošle sezone smo mogli vidjeti kako mnoge poznate ličnosti nose majice s uzorkom labuda ili se sunčaju na zlatnim ili bijelim labudovima na napuhavanje. Moj omiljeni komad odjeće s uzorkom labuda je sigurno haljina s ovratnikom u obliku labuđih krila koja na sebi ima mini labuđi uzorak, a također imam i suknju koja na sebi ima uzorak malih labudova.

labud-01

labud-02

labud-03

labud-04

Ovo ljeto biti ću u potrazi za labuđim uzorkom za moju malu kćerkicu, djevojčicu Anabelu :)

 

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk