Tik-tak vaša torba je sat

Mladi, inovativni brand dolazi nam iz Hrvatske i zove se CLOX.

CLOX je tematski pribor orijentiran prema vremenu poznat po svojem patentiranim štiklama s potpuno funkcionalnim posebno izrađenim satom, koji stvarno radi i pokazuje sate. Ova marka istražuje sve aspekte prolaska vremena i igra se s njima.

clox-02

clox-01

Što je CLOX?

U svojim prvim kolekcijama CLOX je pričao priče o cikličnim krugovima vremena kao što su dan, godina, život, uvijek postavljajući jedno pitanje: ponavljamo li krugove dan za danom, poput kazaljki na satu ili se pokrećemo unaprijed. Satovi na cipelama naglašavaju pokret – mi trčimo za vremenom, cijelo vrijeme.

Jedan od mojih omiljenih proizvoda ovog branda je svestrana crna kožna kravata koja se može nositi kao leptir kravata, vrpca na šeširu, remen, kao ukras za kosu ili u stalom kako god želite:) Kao i CLOX štikle tako i ravne cipele dolaze s ukrasnim satom koji je funkcionalan, ali je ujedno i unisex tako ga može svatko ukomponirati u svoj stil.

CLOX ruksaci

Ovog ljeta CLOX lansira svoju prvu kolekciju vrhunskih kožnih ruksaka. Ova kolekcija sadrži pet različitih modela od svijetlo plave i blijedo ružičaste i kao i svi CLOX proizvodi, sve torbe su promišljeno i savršeno izrađene kako bi bile izuzetno funkcionalne i izdržljive.

clox-04

clox-03

Kukavica je ruksak inspiriran starinskim zidnim satovima. Može biti nošen kao torba ili ruksak a izrađen je od vrhunske ružičaste i crne kože. Torba kukavica dolazi u CLOX kutiji ukrašena svilenom trakom.

Luksuzno pakiranje

Još jedna savršena značajka CLOX marke je izuzetna kvaliteta izrade, pozornost koja se obraća na detalje i vrlo jedinstvena ambalaža. Uzimajući u obzir da je ovaj brand iznimno nov na tržištu moram reći kako sam stvarno impresionirana s jedinstvenim Net-a-porte ambalažnim dizajnom koji se sastoji od tvrde kutije i lijepe svilene vrpce, koji stvarno pružaju poseban osjećaj kada kupite njihov proizvod.

clox-08

clox-07

clox-06

clox-05

 

Tekst i fotografije s odobrenjem Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Facebook Like Button