Tko su sretni dobitnici knjige Ljubavologija?

Povodom najpopularnijeg blagdana u veljači, romantičnog Valentinova kada slavimo ljubav, izabrali smo dva sretna dobtika za dvije najprodavanije knjige poznatog pisca Brune Šimleše – nadopunjeno izdanje Ljubavologije.

Sretni dobitnici knjige Ljubavologija su:

Ana Klobučar
Anita Kanđera
Čestitamo sretnim dobitnicama, a svima želimo sretno Valentinovo!

Bruno Šimleša pisac je koji se bavi emocionalnom stranom svih nas, ljubavlju koju voli, njeguje i smatra da je ponekad treba učiti kako bi naši odnosi u životu bili što skladniji, bolji ili u partnerskom odnosu što romantičniji.
Kako razviti zdravu ljubav prema sebi, privlače li se suprotnosti, može li se preboljeti preljub i zašto dolazi do njega…

Ljubavologija je novo i dopunjeno izdanje najprodavanije hrvatske knjige o ljubavi i odnosima koja odgovara na sva ključna pitanja o ljubavi. Ljubavologija je objavljena 2011. godina i dosad je prodana u nevjerojatnih 25.000 primjeraka!

Kada bi postojala znanost o ljubavi, ova bi knjiga bila udžbenik!

Ljubavologija nas uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima. Bilo da je riječ o partnerskoj ljubavi ili obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima, autor upozorava na uobičajene zablude i pogrešna očekivanja koja namećemo jedni drugima, ali isto tako predlaže i rješenja koja će vratiti povjerenje i zadovoljstvo u ona najvažnija područja života.

Knjiga Ljubavologija povod Valentinova sada se može pronaći na kioscima Tiska, iNovina, Spara i Kauflanda po sniženoj cijeni od 59 kuna!

dav

O piscu

Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio devet knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima.

Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji. Najnovija knjiga zove se Istine i laži o ljubavi i ona je svojevrsni nastavak Ljubavologije.

Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji.

Trenutačno piše tjednu kolumnu za Blogbuster na www.24sata.hr. Udruga Sve za nju 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom.
Oženjen je i ponosni tata devetogodišnje djevojčice.

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.