Top 5 ludih doživljaja u božićnom Londonu

Želite li osjetiti pravi zimski i blagdanski ugođaj s duhom prošlosti London je savršeno mjesto upravo za takve trenutke.
Što nam sve donosi ovaj bajkoviti grad prepun inspiracije u vrijeme zime i zimskih blagdanskih radosti otkrivamo vam kroz 5 top mjesta koja su nas očarala.

Klizanje na ledu na Somerset House

Klizanje na ledu na Somerset House
Od 18. studenog do 10. siječnja, veliko dvorište smješteno unutar Somerset Housea iz 18. stoljeća ponovno će biti pretvoreno u zapanjujuće klizalište površine 900 četvornih metara.

Uživajte u kupnji u Fortnum&Masonu prije klizanja ili se počastite s koktelom ili toplom čokoladom nakon sportskog ledenog užitka. Na klizalištu postoje i izvrsna mjesta za uživanje u šampanjcima, finim vinima ili odličnim zalogajima od tartufa.

Za jedinstveno noćno klizanje zadužen je ekskluzivni “Club Night” koji će ugostiti DJ-eve iz Ministry of Sounda i Island Recordsa.

Winter Wonderland Hyde Park

Winter Wonderland Hyde Park
Magični zimski sajam Winter Wonderland na Hyde Parku nudi mnoštvo raznolikih i bajkovitih štandova, veliko zimsko klizalište, vrtuljke i adrenalinske vožnje te tematske barove za odrasle.

Posjetite Magical Ice Kingdom kako bi vidjeli prekrasne ledene skulpture i ledene dvorce ili jedno od dva cirkusakako bi vidjeli vrhunske akrobatena djelu.

Za najspektakularniji pogled na grad udobno se smjestite u veliki kotač koji će vas podignuti na 60 metara visine iznad Londona.

U magičnom Hyde Parku posjetiteljima je na izboru veliki broj poslastica i nacionalne hrane iz drugih zemalja poput njemačke kuhinje i tradicionalnog piva u poznatom bavarskom selu do roštilja u Fire Pitu.
No želi li netko uživati u koktelima u Ice baru ili u Mr Fogg’s Cocktail baru biti će iznenađen odličnom glazbom iz sedamdesetih.

Southbank Centre Winter Festival

Southbank Centre Winter Festival
Royal Festival Hall u vrijeme Božića biti će ispunjen svečanim aktivnostima i nastupima, uključujući Vintage New Year’s Eve Party s ekskluzivnim pogledom na londonski vatromet.

U velikom izboru posebno se izdvaja Roller Disco, zatim zimski sajam uz rijeku Themsu, genijalne radionice, svečani koncerti klasične glazbe i naravno spektakularni Slava’s Snowshow koji traje od 16. prosinca do 3. siječnja.

ELF the Musical

ELF the Musical
Glazbena poslastica, mjuzikl koja se ne propušta pri posjetu Londonu u vrijeme božićnih blagdana, svakako je adaptacija filma iz žanra komedije koja datira iz 2003. godine po imenu “Vilenjak“, a u kojoj je glumio Will Ferrell.

Ovaj mjuzikl prikazivat će se u Dominion Theatru sve do 2. siječnja.
Cijela priča prati Buddia, čovjeka koji je odrastao na sjevernom polu kao patuljak, a kreće na put u New York kako bi pronašao svog oca.
Uz pjesme koje su napisali Matthew Sklar i Chad Beguelin, nominirani za nagradu Tony, u ovoj raskošnoj priči uživati ćete u svakom trenutku.
Ovaj magičan mjuzikl obećava izvrsnu zabavnu večer za sve uzraste.

Winterville

london božić Victoria Park
Posjetite Victoria Park u istočnom dijelu Londona ovog prosinca gdje je smješten aliterativan svečani grad Winterville.
Uz otvoreno kazalište, blještavi božićni sajam, mini golf i cirkus s izvođačima moskovskog državnog cirkusa zasigurno će uživati svi koji odluče doći baš na ova događanja.

Kao dodatak zabavi Backyard Cinema će prikazivati klasične božićne filmove i komedije, te kabaree i kazališne predstave nizozemskog kazališta Spiegeltent.
Ljubiteljima piva ovdje je na raspolaganju mnoštvo majstorskog piva, vrućih koktela i slasnih poslastica.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button