Town Hall Hotel

Udobno se smjestite i uživajte u Town Hall Hotelu.

Hotel Town Hall u Bethnal Greenu, leži duboko u srcu istočnog Londona. Hotel nije samo nevjerojatno mjesto za događanja s hotelskim sobama koji se ponovno definiraju kao jedni od najboljih, već također nosi titulu najtoplijeg mjesta u gradu za večeru i koktele – Viajante / Kutak Udobnost – vođeni kuharom Nuno Mendes koji je nagrađeni Michelinovom zvijezdicom.

Nedavno obnovljen od strane hotelijera Peng Loh, hotel ima 98 individualnih dizajniranih apartmana i soba; u apartmanima su izgrađene kuhinje, štednjaci, pa čak i strojevi za pranje rublja; no uvijek se možete odlučiti za redovne hotelske sobe. Hotel s 5 zvjezdica nudi besplatni bežični pristup internetu i opremu za fitness.
Uz to nudi niz prostranih potpuno opremljenih apartmana, elegantne hotelske sobe i spektakularne suiteve. Apartmani imaju moderan prostor za odmor, DVD čitač i TV sa satelitskim programima.

Hotel je mjesto koje se iznova dokazuje kao popularan izbor za vjenčanja – art deco arhitektura, namještaj, oprema kao u filmovima – daleko od tradicionalnih Country House svadba. Tu je bazen i teretana, a ako želite izaći iz hotela, Istočni London je meka vintage dućana i mjesto gdje možete pronaći odlične restorane i kafiće.

Do gradske zračne luke automobilom možete doći za 20 minuta. a poznate znamenitosti koje okružuju Westminster udaljene su 20 minuta vožnje podzemnom željeznicom.

Krajnje odredište za moderan odmor.

Fotografija: Shutterstock

Town Hall Hotel
Patriot Square, Bethnal Green
London, E2 9NF
Tele: +44 20 7871 0460