Vrtne zabave u najboljim ljetnim trenucima

Vrtne zabave i noći na terasi uz malo stila i ljetne mix and match trikove iz svijeta dizajna pretvorit će se u potpuno nov i uzbudljiv doživljaj ljeta.

unopiu-vrtna-zabava-01

Za stvaranje intimnog događaja koji odražava ambijent baš po vašoj mjeri spojite lijep i udoban namještaj, lampice, opuštajuće mirise, prozračne materijale, glazbu i mediteransku hranu i uživajte u ljetu po svom kroju i sa svojim najdražima.

Evo nekoliko tips & tricks koji će vam pomoći u tome.

Igra svjetlosti

Dobro osvjetljenje je bitno kako biste postigli ugodan ambijent u vrtu. Stvorite savršenu kulisu žaruljicama koje ćete rasporediti po ogradi terase i granama ukrasnih grmova i drveća u dvorištu ili uvođenjem solarnih svjetala u cvjetne gredice.

unopiu-vrtna-zabava-02

Ovo ne samo da će vašem vrtu dati prekrasan sjaj, već će istaknuti i njegove najbolje osobine. Postavite treperave svijeće kako biste stvorili ugodnu atmosferu.
Šetnice i staze izgledaju lijepo kada su uokvirene svjetiljkama punjenim svijećama ili fenjerima, što će pružiti i sigurnost kada padne mrak.

Moderne ideje za rasvjetu mogu vam pomoći u isticanju vašeg krajobraznog uređenja, osvjetljavanju bazena i dodavanju rasvjete za noćne roštilje.

Mogućnosti kao što su marokanske svjetiljke, lanterne i romantična svjetla iz bajke omogućuju vam jedinstvenu atmosferu – od misterioznog i veličanstvenog do smionog i suvremenog.

Unopiù  (6)

Mjesto gdje ćete se udobno smjestiti

Spajanje efektnih komada namještaja, tekstura i boja unijet će bezbrižnost u atmosferu. Spoj kvalitetnih materijala i namještaj u prirodnim tonovima s daškom retro šarma doprinijet će postizanju profinjene atmosfere u kojoj će se svi osjećati relaksirano.

Unopiù  (5)

Posljednji trendovi u uređenju vanjskih prostora u sam vrh izbora namještaja za eksterijere naglašavaju namještaj i dodatke za uređenje terasa i vrtova od materijala otpornih na sve vremenske uvjete, a kuhinjski pribor i posuđe prava su mala umjetnička djela koja dodatno zaokružuju dojam.

UNOPIU - Folia

Zahvaljujući najnaprednijim tehnologijama, pažljivom odabiru sirovina i dizajnu, kvalitetni proizvodi mogu izdržati i najekstremnije uvjete okoliša.

Riječ je o kvalitetnim materijalima poput tikovine “Grade A”, koja je najplemenitije drvo, dobiveno iz središnjeg dijela debla i dolazi iz certificiranih indonezijskih plantaža u skladu s ekološkim parametrima; ručno kovanom željezu koje se podvrgava zaštitnim postupcima protiv oksidacije i bojanjem termoreaktivnim prahom.

Unopiù  (7)

Nakon što ste odabrali kvalitetan i pomno dizajniran namještaj i stvorili ambijent za opuštanje romantičnim osvjetljenjem, vrijeme je za ukusnu hranu i osvježenje.

Mali bar kao točka za opuštanje

Ponudite nekoliko različitih opcija za piće u dvorištu. Budite kreativni s postavkama bara. Umjesto klasičnih čaša za piće, oslikajte ih bojom za staklo i naglasite kreativnost na svoj način. Ponudite mnogo sladoleda kako biste svojim gostima dodatno uljepšali druženje.

unopiu-vrtna-zabava-03

Prekrasan stol i atmosfera

Kada osmislite fino blagovanje, svaki detalj je važan – od ukrasa do stola za hranu, svaki element savršeno doprinosi postizanju osjećaja harmonije. Stvaranje pravog cvjetnog središnjeg dijela također je neophodno pa se poigrajte cvjetnim aranžmanima i potrudite se da tonovi i teksture odgovaraju temi i cjelokupnoj estetici.

UnoPiu'  (8)

Hranu bazirajte na mediteranskim, laganim jelima. Morski plodovi, bruschette i sitni zalogaji neka obiluju mirisnim začinima, povrćem i maslinovim uljem.

unopiu-vrtna-zabava-06

Pozovite ljude koji vas čine sretnima i uživajte u zajedničkim trenucima na otvorenom, a glazba tijekom cijele večeri neka ne prestaje.

Uz dopuštenje: Lollipop (sve fotografije)

Facebook Like Button