Tri velika jesenska stila

Kupujete li ili čitate modne časopise, pratite web mjesta posvećena modi sigurno ste vidjeli jumbo oglase i razne reklame modnih marki, no možda ste primijetili kako je glavna tema ove modne jeseni stil sedamdesetih.

Smeđi antilop je ultimativni dio stila sedamdesetih, a posebno mi se sviđaju vintage krojeni antilop baloneri i jakne. Imam sjajnu vintage jaknu s “dva lica” iz Lovely 31 kultnog dućana smještenog u Astoriji u dijelu New Yorka u Queensu. To je mjesto blizu dijela u kojem sam živjela prije nekoliko godina. Još uvijek volim nositi tu jaknu, posebice s mornarskom majicom i crnim hlačama za posao ili uz traperice za casual izgled.

3

2

Ovog ljeta sam se već pripremila za jesen i kupila sam tamno zeleni vuneni, ručno rađeni šešir od Miyuu Barcelone, nevjerovane kvalitete po izuzetno dobroj cijeni.

Ako baš ne volite šešire, za razliku od mene, i razmišljate o kupovini svog prvog šešira, ovo je dobra godina da ga pokušate uključite u svoje sezonske trendove. Pročitajte neki od mojih prošlih članaka kako bi izabrati šešir na temelju vašeg lica i frizure.

nsok

nimqvu

Potpetice su sjajne međutim ako ste pješak i putujete s javnim prijevozom na posao ili jednostavno ne volite nositi visoke potpetice, ove balerinke su pravi trend ove jeseni koje ćete zasigurno obožavati nositi.

Moje omiljene nalaze se na slici ispod a probrala sam mnoge modele po različitim cijenama kako bi mogli izabrati neke od njih.

lace-up-flats

Koji ćete vi trend sedamdesetih pratiti ove jeseni?

 

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk