Veličanstvena proslava rođendana  Poliklinike Milojević

Poliklinika Milojević na obilježila je raskošnom proslavom uz brojne prijatelje i goste čak 50 godina estetske medicine u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi. Prije pola stoljeća, prof. dr. Boško Milojević u Zagrebu je, kao prvi u ovom dijelu Europe, otvorio kliniku estetske medicine, a njegov je sin, dr. Nikola Milojević nastavio slavnim stopama otvaranjem klinike u Londonu, a potom i Zagrebu.

obitelj-milojevic-gradonacelnik-bandic

Dr. Nikola Milojević, uz neskrivene emocije, ispričao je svojim gostima jedan komadić povijesti svoga oca i i njegovog i svog rada: „Moj otac bio je pionir privatne medicine i estetske plastične kirurgije. Ponosan sam na njegov uspjeh i sretan što sam i sam imao priliku baviti se interesantnim pozivom estetske medicine te svojim radom činiti ljude zdravijima i zadovoljnima svojim izgledom, a time i uspješnijima u privatnom i poslovnom životu te punima samopouzdanja.

nikola-milojevic

Iako moga oca već dugo nema među nama, sjećanja i predivne uspomene ne blijede, a ljudi ga se još uvijek prisjećaju s osmjehom i poštovanjem. Drago mi je što sam danas i ja okupio veliko društvo prijatelja, klijenata i suradnika i siguran sam da ćemo zajedno proslaviti još mnogo važnih obljetnica besprijekorne njege kože.“

Svi uzvanici imali su priliku uživati i u posebnom dokumentarcu o prof. dr. Bošku Milojeviću koji je napravljen ekskluzivno za ovu jedinstvenu obljetnicu u kojem su, između ostalog, sudjelovale Sanja Doležal , Mila Elegović i Ljiljana Vinković, uz sijećanja kako je estetska medicina izgledala prije pola stoljeća.

ljiljana-vnkovic

Proslavi je prisustvovao gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić i brojne poznate osobe uključujući Josipu Lisac, Miroslava Ćiru Blaževića, Lejlu i Tarika Filipović, Jacquesa Houdeka, Maju Šuput, Tatjanu Dragović, Jelenu Perčin, Dubravka Šimenca, Uršulu Tolj, Ronalda Brausa, Nikolinu i Vidoja Ristovića te ostale brojne goste, kojima je svima zajednička briga o zdravlju i ljepoti lica i tijela te uživanje u neinvazivnim tretmanima namijenjenima poboljšanju i očuvanju kvalitete kože koji su tradicionalno u posebnom fokusu Poliklinike Milojević.

ljubo-pavasovic-viskovic

Ukratko o Poliklinici Milojević:

> Poliklinika Milojević najmodernija je anti-aging poliklinika u široj regiji, a posvećena je radu na području estetske medicine. Uporabom najsuvremenijih tehnologija i tehnika, moderna poliklinika dr. Nikole Milojevića pruža najnovije tretmane i zahvate u svrhu pomlađivanja lica, tijela i uma. Poliklinika Milojević nastala je kao sestrinska klinika Milo Clinic u Londonu.