Vikend odmor u Lloret de Maru

Nakon jako dugog i stresnog radnog ponedjeljka, osmijeh na lice mi je vratilo čišćenje pijeska iz omiljenih mi bijelih conversica. Naviru sjećanja na neočekivan i magičan vikend kojeg sam provela sa svojim dečkom u prekrasnom hotelu Santa Marta na sunčanoj plaži u Lloret de Maru, udaljenom samo sat vremena od naše kuće u Barceloni.

Rođendanski mjesec mog dečka je bio veličanstven. Osvojio je mjesečni MVP naslov u Euroligi. Na temelju velike minutaže, u skoro svakoj dosadašnjoj utakmici, trener ga je oslobodio putovanja na gostujuću utakmicu. Stvarno, stvarno, stvarno mu je trebao odmor, spavanje i dobra hrana. Samo Bog zna da je i meni također trebao slobodan vikend, iskreno se ne sjećam vikenda kada nisam radila po šest sati dnevno. Dogovor je bio bez posla i bez laptopa. Samo nas troje, Ante, Papi i ja na plaži ne radeći ništa osim spavanja i hrane cijeli vikend.

01-bobicasto-voce
02-palacinke
Prespavali smo subotnje jutro i napravili svoje omiljene Reese palačinke s bananama, kokosom, medom i bobičastim voćem, pokupili Papia i odvezli se u jedan sat udaljen hotel Santa Marta u LLoret de Maru, s čudesnom uslugom i spektakularnom hranom. Kao što Ante voli reći hrana je “Ooo, moj Bože”.

03-plaza-setnja
04-plaza-ante
Odmah smo otišli na plažu i bosonogi trčali po plaži sa Papiem i šetali po prekrasnom parku koji okružuje hotel, gledali smo utakmicu njegova kluba na televiziji i otišli u noć u mirnom i trenutno tihom gradiću. Još je prerano za turističku sezonu.

05-plaza-trag
06-plaza-papi
07-plaza-nokti
U nedjelju smo imali ukusan doručak na sunčanoj terasi sa prekrasnim pogledom na plažu, potom smo ponovno otišli na dugu šetnju po plaži sa Papiem, čak smo dobili i malo boje. Za ručak u hotelu smo imali ribu (ja) i odrezak (on). Opušteni i puni energije vratili smo se u Barcelonu te ulazimo u novi radni tjedan.

08-plaza-tenisice
09-dorucak
10-plaza
Uh, nadam se da će ljeto brzo doći! :)

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Facebook Like Button