Vječna potraga za ljepotom

Poliklinika Leptir, Centar za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju dr. Veir i Poliklinika Premium Dent svojim korisnicima nude široki spektar medicinskih postupaka iz plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, kao i tretmana za pomlađivanje i održavanje ljepote lica i tijela. Poliklinika nudi estetske zahvate na licu, tijelu, grudima, koži i u intimnoj zoni.

Vrhunska stručnost
prim. dr. sc. Zoran Veir

prim. dr. sc. Zoran Veir

Voditelj Centra za plastičnu i estetsku kirurgiju je prim. dr. sc. Zoran Veir, dr. med., spec. kirurg, subspec. plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1995. godine. Specijalizaciju iz kirurgije završava 2002., a potom subspecijalizaciju iz plastične kirurgije i znanstveni poslijediplomski studij na PMF-u 2004. Od 2004. stalni je sudski vještak Županijskog suda u Zagrebu za opću i plastičnu kirurgiju, imenovani mentor za obuku kandidata za stalne sudske vještake iz područja plastične kirurgije. Godine 2013. dobiva titulu primarijusa.

Godine 2014. postaje doktor znanosti. Suradnik je u mnogim znanstvenim projektima, a usavršavao se u klinikama u Madridu, Beču, New Yorku, Baltimoreu, Washington D.C-u., Los Angelesu i San Diegu. Aktivno sudjeluje kao predavač na više poslijediplomskih tečajeva prve kategorije iz infekcija u plastičnoj kirurgiji i liječenju infekcija.

Član je Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog kirurškog društva, Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju, Sudsko-medicinskih vještaka i eksperata i Međunarodnih udruga plastičnih i estetskih kirurga (ISAPS, ESAPS, EBOPRAS, BAPRAS).

Jedinstveni centar za dojke u regiji

U Centru se uz smanjivanje i povećanje grudi (redukciju i augumentaciju), podizanje grudi i estetsku kirurgiju muških grudi, vrlo uspješno izvodi onkoplastična kirurgija dojke za pacijentice oboljele od karcinoma dojke. Uspješnim estetskim operativnim zahvatima pacijenticama je omogućen povratak osjećaja cjelovitosti i funkcionalne upotrebljivosti vitalnih dijelova tijela. Prim. dr. Zoran Veir vodeći je hrvatski kirurg koji endoskopski izvodi operacije rekonstrukcije dojke i sternuma.

Tretman ginekomastije kod muških grudi liposukcijom prije i poslije

Tretman ginekomastije kod muških grudi liposukcijom prije i poslije

Kirurgija intime

Operativnim zahvatima labioplastike (korekcija velikih i malih stidnih usana), vaginalne rejuvenacije (poboljšanje jačine oslabjelih mišića i sužavanje ulaza u rodnicu) i produživanjem i povećanje obujma penisa (elongacija i augumentacija penisa) uljepšava se i pomlađuje izgled vanjskog spolovila i uklanja eventualna nelagoda pri seksualnom odnosu.

Trbuh prije i poslije liposukcije

Trbuh prije i poslije liposukcije

Sve za ljepotu

Uz pomlađivanje kože lica i tijela botoksom i fillerima, u Centru se preferiraju boom metode u svijetu estetike, a to su 100% prirodne i sigurne metode korištenja vlastitog tkiva u funkciji obnove i osvježivanja kože. Dr. Veir opisuje jedan od najtraženijih zahvata u svojoj poliklinici. “VASERlipo ultrazvučna liposukcija koristi ultrazvučne valove i trenutno je najmodernija i najučinkovitija metoda liposukcije. Masno tkivo otapa se ultrazvučnom sondom ciljano i polako, pri čemu štiti ostale strukture i masna emulzija izvlači se s lakoćom van sukcijom pomoću sonda, te može biti upotrijebljena za lipofiling, odnosno mogu se upotrijebiti masne stanice za povećanje grudi, stražnjice i sl. Tijelo se vrlo učinkovito može oblikovati VASERlipo uređajem, a oporavak je brži. Tretiraju se bedra, ruke, trbuh, podbradak, gležnjevi i koljena, a rezultati su doista odlični. Važno je napomenuti da ovaj uređaj dodatno zateže kožu, što kod standardnih liposukcija nije slučaj. Operacija se izvodi u lokalnoj tumiscentnoj anesteziji, lokalnoj potenciranoj ili općoj anesteziji. Za tretman prekomjernog znojenja preporučujem dvije metode, tretman botoksom i tretman laserom Fotona, kojim se posebnom sondom u području prekomjernog znojenja trajno neutraliziraju žlijezde znojnice.

Autor: doc.dr.sc. Zoran Veir, dr.med. plastični kirurg

Facebook Like Button