Weber roštilj  Smokey Joe Premium dobio je svog sretnog vlasnika

U suradnji s jednom od najboljih proizvođača roštilja na svijetu Weber, izbarali smo sretnog dobitnika Smokey Joe Premium roštilja na ugljen u krem boji, koji će se savršeno uklapati u svaki ambijent.

Sretni dobitnik je:

Lovro Kastrapelius

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.

Na ovom laganom, praktičnom i uz to nadasve lijepom roštilju možete roštiljati na plaži, balkonu, vrtu ili u kampu. Svaki izlet na koji krenete od sada može biti jedinstveno iskustvo uz Weberov Smokey Joe Premium roštilj.

Jednostavan za nošenje i svaki transport s lakoćom ga možete spremiti u prtljažnik svakog automobila, jer ne zauzima puno prostora.

Smokey Joe Premium_Bone

U Nagradnom natječaju koji će trajati od 26. 7. do 3. 8. 2019. možete sudjelovati i uz malo kreativnosti možda baš vi dobijete ovaj predivni Weberov roštilj u krem boji.

Roštiljanje je za mnoge velika strast, i velika opuštajuća sreća u slasnim zalogajima

Roštilj na drveni ugljen je najautentičniji način pečenja. Postavljanje vatre, miris dima, slušanje pucketanja briketa, za mnoge od nas zapravo je iskonski spoj s prirodom.
Suština je biti u posebnoj atmosferi prilikom roštiljanja, opuštenosti, odličnoj hrani i društvu te druženju blizu vatre – daleko od stresa i buke.

Upravo je to filozofija na temelju koje ju je osnivač tvrtke Weber George Stephen sagradio

Vjerovao je u nju i tu je vjeru prenio svakom zaposleniku tvrtke Weber da bi i oni to isto mogli uvijek učiniti. Na tom uvjerenju tvrtka Weber počiva i danas.
Weber želi pružiti ljudima najbolje moguće roštilje i nadahnuti ih da stvaraju trenutke za pamćenje s voljenima. To je zaštitni znak tvrtke Weber. A kao dodatak, pod poklopcem se skriva mnoštvo ukusnih iznenađenja!

Karakteristike koje krase Weber roštilje

Weber roštilji imaju neusporedivo dulji vijek trajanja, budući da se u proizvodnji upotrebljavaju samo najbolji materijali. Svi Weber roštilji napravljeni su od američkog čelika kojeg se u proizvodnji na 870 ˚C prekriva sa slojem porculana, a zna se da porculan štiti od hrđe te omogućuje bolju iskoristivost topline. Čak su i kotači, držači i noge izrađeni od materijala otpornog na loše vrijeme.

Stoga je Weber uvijek najbolji izbor za sve ljubitelje roštilja i roštiljanja!