Zapečena tjestenina sa šunkom i kranjskim kobasicama

Odličan recept za zapečenu tjesteninu s najboljim Gavrilović proizvodima.

Kada niste sigurni što bi ste najradiije napravili za svoj ručak, u tom slučaju mi Vam predlažemo ovaj jednostavan, jedinstveni recept. Probajte i obogatite svoju kuhinju još jednim jelom.

Sastojci:
400 g tjestenine
200 g Gavrilović kranjske kobasice
200 g Gavrilović domaće šunke
200 g sira za pizzu
200 g vrhnja za kuhanje
100 g svježih šampinjona
ulje
sol papar

Kobasicu skuhajte prema uputama na pakiranju. Na ulju popržite svježe šampinjone i šunku, dodajte sir za pizzu te vrhnje za kuhanje. Kobasicu narežite na kockice i dodajte u smjesu. Dodajte sol i papar. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju
U posudu za pečenje stavite kuhanu tjesteninu te umak od šampinjona, šunke, kobasica i sira. Zapecite u pećnici ili do ne porumeni.
Dobar tek!

Autorica: Ivana Mišetić
Fotografija: Foter