Želim putovati

Najbolje lokacije za piknik u Hrvatskoj – organizirajte nezaboravni piknik u prirodi

Zamislite idealan dan koji provodite uživajući u toplim zrakama sunca, osjećaju svježe trave pod prstima i mirisima prirode koji se širi oko vas. Piknik je više od običnog obroka na otvorenom

Kako uživati u jednim od najljepših gradića Italije – otkrijte čari Locorotonda i Martina Franca

Otkrili smo najljepše skrivene kutke i dragulje Italije u pokrajini Puglie, gradovi Locorotondo i Martina Franca kriju čarobna mjesta za odmor i otkrivanje Italije iz nove perspektive odmora.

Otkrivamo luksuzne smještaje iz popularne serije Bijeli lotots

Jedan od hitova emitiran tijekom lockdowna 2021. godine i dobitnik 14 nagrada Emmy, mračna komična drama Bijeli lotos, koja iznosi tajne i skrivenu sliku jednog luksuznog hotelskog lanca, vraća se na male ekrane početkom 2025.

Tanzanija zemlja za ljubitelje safarija i pješčanih plaža iz snova

Tanzanija je zemlja netaknute prirode i veličanstvenih nacionalnih parkova savršena je turistička destinacija za sve prave istraživače i pustolove.

Otkrijte čarobnu Italiju: Najljepša mjesta Italije koja morate posjetiti barem jednom u životu

Italija, zemlja s bogatom poviješću, umjetnošću, i kulinarstvom, mami putnike iz svih krajeva svijeta. Vodimo vas na putovanje kroz njene najljepše gradove i regije, otkrivajući tajne, avanture, znamenitosti, must-have mjesta te najbolje restorane i tradicionalna jela koja odražavaju dušu talijanske kuhinje.

Zimska čarolija i ljetne tajne: Vodič kroz Sloveniju

Otkrivamo predivne predjele Slovenije: Skijanje, kultura i gastronomija od Maribora do Kranjske Gore!

Altamonte: Vodič kroz neotkrivene ljepote talijanskog sela gdje se spajau priroda i tradicija

Zašto posjetiti Altamonte? Ovo predivno mjesto moglo bi biti vaša sljedeća destinacija u Italiji. Kroz ovaj vodič otkrijte čari Altamontea, skrivenog dragulja na obali Italije koje je postalo jako popularno od kad je u njemu Denzel Washington snimao svoj film Pravedik 3.

Tako se dobro gostiti u Baranji

U posljednje vrijeme evidentan je sve veći broj posjeta raskošnoj Baranji, kako domaćih tako i stranih gostiju

Uhvatite svoju polarnu svijetlost u Laponiji – putovanje za one kojima je Aurora na prioritetnoj wish listi

Finska Laponija, smještena unutar Arktika, često se zanemaruje kao jedna od boljih destinacija za vidjeti Auroru Borealis.

Bogati, skupi i kozmopolitanski Zürich kulturna je prijestolnica u Švicarskoj

Iako će vas čaša božanstvenog bijelog vina Petite Arvine ili neki skromniji ručak u zgodnom restorančiću koštati pozamašniji iznos grad Zürich vrijedan je i obilaska i svake cijene.