‘Jaja’, ‘sendviči’, ‘slatko’, ‘zdravo’ kategorije su à la carte ponude, iza kojih se kriju ukusne i različite varijante doručka, na koji sigurno nećete zaboraviti.
Jedan od najljepših pubova u Hrvatskoj, splitski Fabrique, predstavlja potpuno novu gastro bajku koja će vas ostaviti bez daha
Zagreb je ovog prosinca dobio novo gastro mjesto koje ćemo odmah zavoljeti.
Good Food i Kut ukrstili su svoje kuhače, a iz kreativne radionice šire se arome od koje rastu zazubice, kako ljubiteljima mesa, tako i vegetarijancima.
Autentične adventske delicije, dobro poznata terasa i zvukovi dobre glazbe – sve vas to čeka u Lažnom Svjedoku.
Restoran AOC u središtu Kopenhagenu pozdravlja svoje goste u veličanstvenom vinskom podrumu iz 17. stoljeća.
Jedno od najpopularnijih sushi odredišta u metropoli dobilo je ove jeseni novo ruho. Rezultat je novi, zaigrani jelovnik, koji se odražava i u estetici samog ambijenta.
Negdje u magli, šećući zagrebačkim ulicama u ovo predblagdansko vrijeme, pažnju privlači mnoštvo adventskih lampica koje nas vode u pravu blagdansku bajku u Ulici kralja Zvonimira 124.
Unazad dvije godine, splitski restoran Allora (p)ostao je nezaobilazno odredište za sve one koji žele prigristi ukusan zalogaj uz piće, doći na finu romantičnu večeru
SoHo Sushi u hladnu sezonu ulazi s vrućim novitetima! Naime, gotovo dvije godine od otvorenja, popularni zagrebački sushi street food mijenja ime u SoHo sushi rolls & poké bowls
Čokolatijer Francuz Claude Krajner oduševio je svojim čokoladnim desertom i najavio gurmansku poslasticu sezone – gala svečanost Goût de/Good France u Esplanadi.
Dolaskom jeseni i hladnijih dana vraćamo se gastro delicijama koje volimo.