Novi okusi pizza

Dolaskom jeseni i hladnijih dana vraćamo se gastro delicijama koje volimo.

Jedna od najpoznatijih talijanskih, ali i svjetskih delicija je upravo pizza koju je Hrvatska zavoljela na prvu. Prije malo više od godinu dana Come To Mama u Kuzminečkoj ulici 10 na Vrbanima otvorila je svoja vrata, a ubrzo je postala jedno od najposjećenijih mjesta kad je ovaj specijalitet u pitanju.

Pizza je ovdje poseban specijalitet, a ne samo brzi snack kako to mnogi smatraju. Ove jeseni predstavljaju dvije nove pizze, onu sa svježim istarskim tartufima, te pizzu s govedinom – koja pizza ponudu diže na potpuno novu razinu.

mama-pizza-02

„Naša ponuda pizza svake je sezone prošarana novim okusima. Nastojimo Zagrepčanima ponuditi neka nova putovanja okusima kako Italije tako i Hrvatske. Uvijek spajamo namirnice ove dvije zemlje, pa smo tako ove jeseni istarske tartufe izvrsno uklopili u pizzu koja je jedinstvena i topi se u ustima!“ – izjavila je Dina Nemet iz Come To Mame.

Ovo izvorno talijansko jelo brzo se proširilo svijetom. Posebna pažnja u Come to Mami posvećuje se tijestu kako ne bi bilo prehrskavo ni premekano, nikako preslano ili pak sirovo u sredini. Pizze Romane zagrebačke Come to Mame sadrže najkvalitetnije sastojke koji se pomno biraju.

mama-pizza-03

U ponudi su i razne salate od kojih danas predstavljamo onu laganu od burrate i tune koja se izvrsno spaja s nekom od pizza i daje potpuni obrok. Pizzu obično volimo i dijeliti s dragim ljudima pa je postala povod za obiteljska druženja, razne proslave ili pak kao uvod u neki od izlazaka.

Novim okusima putujemo zapadnije od Zagreba preko Istre skroz do Lazia i Napulja koji su izvorni dom vjerojatno najpopularnijeg jela na svijetu. Come to Mama mjesto je koje ćemo obožavati i gdje ćemo se nezaobilazno družiti ove jeseni.

Uz dopuštenje: Select PR (sve fotografije)

Facebook Like Button