Intervju

Ekskluzivan intervju: Maldivi: mirni kao i uvijek

Donosimo ekskluzivan intervju s predstavnicima resorata na rajskim otocima Maldivi.

Princ hrvatskog manekenstva: Robert Bojanić riđokosi ljepotan

Robert Bojanić, kojeg su mnogi prozvali hrvatski princ Harry, svestrani je prelijepi maneken koji se za svoju karijeru borio još od malih nogu

Miro Varvodić – talentiran, uspješan i bezobrazno zgodan

Naša sljedeća zvijezda intervjua dolazi nam iz Dalmacije,ali je privremeno sunčani Split zamijenio Njemačkom, gdje igra za nogometni klub „Stuttgart Kickers“.

Stephen Attenborough : ‘Digitalno doba nije neki prolazni trend’

Donosimo ekskluzivni intervju sa Stephenom Attenboroughom, komercijalnim direktorom kompanije Virgin Galactic i jednim od keynote predavača na konferenciji Digital Takeover.

Valentina Vukadinović – Prekrasno Vrbovsko kroz objektiv

Živim u skladu s prirodom koja me okružuje, obožavam pripremati tradicionalna jela, a fotografija me ispujava.

Trbušni ples je moja velika ljubav: Ivana Stiperski

Trbušni ples je u mnogim svjetskim kulturama bio dio svakodnevnih rituala, a prema vjerovanjima, smatra se da je sam naziv za trbušni ples izveden od francuskog skupa riječi „dance du ventre“ ili ples trbuha.

Luka Jezeršek chef koji je stvorio pravo malo gastronomsko carstvo

Početak u garaži završio je za obitelj Jezeršek, uz iznimno ambicioznog Luku Jezeršeka, u posao izvrsnosti u koji je uključena cijela obitelj. Vrhunski kulinarski chef Luka Jezeršek obožava svoje goste i smatra to ključem uspjeha u ovom poslu, a njegov restoran iznad jezera Bled, Bledski dvorac, danas je jedno od najpoželjnijih mjesta za sve koji vole savršen zalogaj.

Adela Franceković: Što je Škola opraštanja i Sretnih veza

Zvijezda našeg novog intervjua je poduzetnica, a prije svega predivna majka Adela Franceković koja posebno za Wish portal govorio o svom životu, odabiru profesije, ljubavi prema drugim osobama