Intervju

Abeceda komunikacije d.o.o., pod vodstvom osnivačice i direktorice Marina Bolanča Radunović, izrasla je u jednu od vodećih marketinških i PR agencija u Hrvatskoj.

Miro Čabraja s diplomomom Fakulteta za film i scenske umjetnosti iz Zagreba javnosti je poznat po brojnim reklamama koje se vrte na domaćoj televiziji, a zavidne uloge imao je i u mjuziklu, poznatoj seriji te predstavama za djecu koje je sam režirao.

U zagrebačkoj Tvornici kulture, od 8. do 10. svibnja 2024., održava se JazzHR Festival, jedan od vodećih glazbenih događaja koji svake godine okuplja istaknute glazbenike iz svijeta jazza.

Vanja Lovinčić, jedna od istaknutih figura suvremene fotografske scene koja svojim radom neprestano iznova definira granice vizualnog izražavanja.

Tražite žensku torbu u kojoj ćete odmah pronaći ključeve, ruž ili mobitel? Odmahujete smiješeći se glavom i vjerujete da je to apsolutno nemoguće. Pa koliko ste samo puta „izgubili živce“ s punim vrećicama u rukama tražeći ključ od automobila, ulaznih vrata.

U posljednjem desetljeću, craft piva su se uspjela izboriti za svoje mjesto pod suncem na globalnoj sceni piva, privlačeći pozornost s epicentrom inovacija i tradicije – Hrvatskoj.

Chanel, Versace i Dior samo su neka od imena koje je Rosemary Ferguson kao vrhunski model nosila na mnogim prestižnim modnim pistama svijeta, a danas je uspješna nutricionistica koja daje prednost prirodnim sokovima u prehrani.

Obertauern uz jedno od najsnježnijih skijaških područja Austrije a nudi brojne atrakcije za sve ljubitelje zimskih sportova, izvrstan smještaj i doživljaje sa skijanja koji se prepričavaju sve do sljedeće zime.

Vrhunska vinarka Ana Paula Bartolucci je vinarka iz raskošno lijepe Argentine, točnije iz Chandona.

Alain Ducasse, jedan od najcjenjenijih kuhara na svijetu, koji je zaslužio čak 20 Michelinovih zvjezdica, nedavno je otvorio novi restoran u Parizu – i to restoran na brodu, koji putuje niz rijeku Seinu

Ovaj intervju s umjetnikom i redateljem Thomasom Leverittom, poznatim angloameričkim umjetnikom aktivnim u brojnim svjetskim etabliranim medijima, donosi nam njegovo viđenje i utjecaj sunca na ljudsko tijelo, kožu ponajviše lice.

Simpatična šefica kuhinje hotela Esplanade, Ana Grgić Tomić, otkriva nam u ovom intervjuu putanju svog uspjeha.