Wish planet

Uhvatite svoju polarnu svijetlost u Laponiji – putovanje za one kojima je Aurora na prioritetnoj wish listi

Finska Laponija, smještena unutar Arktika, često se zanemaruje kao jedna od boljih destinacija za vidjeti Auroru Borealis.

Kućice na drvetu u kojima se možete izvrsno povezati s prirodom

Za one koji vole prirodu i žele ponovno otkriti dijete u sebi, noć provedena među krošnjama u drvenoj kućici sigurno će probuditi draga sjećanja iz djetinjstva vezana za maštu, istraživanje i pustolovine.

Znate li da je plaža Whitehaven najbjelja plaža na svijetu?

Komadić raja na Zemlji, daleko od gradske verve i ujedno najpoznatija bijela plaža na svijetu upravo je plaža Whitehaven u Australiji.

Na Havajima erupcija vulkana stvorila čarobnu plažu koja nestaje

Što se tiče destinacija za odmor iz snova, Havaji se sigurno ubrajaju među najpoželjnije na planetu.

Pet najljepših ljetnih destinacija na koje bi svatko poželio otići

Donosimo vam pregled pet najljepših ljetnih destinacija i resorata za koje se kažu da su jedna od najljepših na svijetu. Naravno, ovo je samo najuži izbor predivnih mjesta za ljetovanje na koja možda poželite ovo ljeto otići i vi i uživati u svakom trenutku svog odmora.

Plaza Sur jedan od najmanjih a najzanimljivijih otoka svijeta

Ako ćete se u skoroj budućnosti pripremati na putovanje kroz Galapagos i ne posjetite Plaza Sur, učinili biste veliku pogrešku.

Najpoznatije spa destinacije na svijetu u koje bi svatko poželio odmah doći

Suvremen način života može biti iscrpljujuć i to posebno kako se približava ljeto, a želja za dobrim spa mjestom postaje sve traženije.

Svjetski safari – otkrij koja je tvoja omiljena životinja i reći ćemo vam kamo trebate otputovati

Životinjsko carstvo neiscrpno je nadahnuće za svjetske putnike. Tisuće ljudi svake godine odlazi u zabačene dijelove svijeta kako bi u prirodnom staništu opažali zapanjujuće životinje.

Otok Mustique rajsko je mjesto istočnih Kariba

Pravi bijeg od stresa svakodnevnog života i uživanje u luksuznom otočnom karipskom utočištu zasigurno je Mustique Cotton House (Mustique: Kuća od pamuka), naprosto savršeno mjesto za bijeg od apsolutno svega. Upravo su na ovom rajskom otoku Kate Middleton, princ William te njihova djeca proveli opuštajuće dane svog ljetovanja.