Wish planet

Mauricijus sjajan izbor za bijeg od hladnih dana

Otok Mauricijus glasi kao iznimno popularna i više nego poželjna destinacija puna raskošnih doživljaja u netaknutoj prirodi.

Tajna bicikla – stablo je progutalo bicikl u državi Washington

Stablo koje je progutalo bicikl u državi Washington.

Šest bajkovitih dvoraca koji su nadahnuli najpopularnije crtane filmove

Povodom proslave 50. godišnjice jednog od najpoznatijih bajkovitih resorta na svijetu donosimo zadivljujuće smještaje u blizini šest stvarnih mjesta koja su poslužila kao nadahnuće

5 impresivnih odredišta za ljubitelje mora i planina

Povratak putovanjima donosi nam i sitnu dilemu; što odabrati prilikom planiranja idealnog odredišta za nezaboravan odmor kada bude ponovno sigurno putovati

Tajne Zmajeve špilje otoka Brača koje ćete zauvijek prepričavati

Otok Brač dragulj je Dalmacije i krije bezbrojne prirodne ljepote, povijesna mjesta i gradove, more boje safira, ali i znamenitosti i povijesne čarobne trenutke koji i danas oduševljavaju posjetitelje.

Camping, glamping, kućica na drvetu smještaj je koji se traži ove godine

Prošla, a podjednako i ova 2021. godina ima svoj nastavak, zbog pandemije koronavirusa, u traženju drugačijeg smještaja za vrijeme godišnjeg odmora ili odlaska na izlet ili vikend putovanje.

Pješačka staza Caminito Del Rey izaziva uzdahe i najhrabrijih

Impresivna staza koja vijuga uz strme litice kanjona rijeke Guadalhorce predstavlja pravi izazov za sve ljubitelje adrenalina i visina.

Uživajte virtualno 24 sata u tajnama najdražih životinja

Kako biste neometano mogli uživati u pogledu na ta divna stvorenja iz udobnog naslonjača u svom domu, donosimo pregled s tek malenog dijela web kamera, koje su upaljene 24 sata na dan i uživo prenose kretanja i način života pojedinih životinja.

Tajne Antarktika – svačija i ničija zemlja

Antarktika je na najjužniji svjetski kontinent djelomično polaže pravo mnogo država, no na njemu ne živi nitko osim čudnih i izdržljivih znanstvenika.

Šest destinacija na Zemlji na kojima ćete biti kao na Marsu

Znanstvenici godinama istražuju hoće li život na Marsu biti moguć. U četvrtak 18.2.2021., kada je NASA-in rover Perseverance sigurno dodirnuo površinu Crvenog planeta, napravili smo značajan korak prema odgovoru na ovaj misterij.