Wish planet

Pet najljepših ljetnih destinacija na koje bi svatko poželio otići

Donosimo vam pregled pet najljepših ljetnih destinacija i resorata za koje se kažu da su jedna od najljepših na svijetu. Naravno, ovo je samo najuži izbor predivnih mjesta za ljetovanje na koja možda poželite ovo ljeto otići i vi i uživati u svakom trenutku svog odmora.

Plaza Sur jedan od najmanjih a najzanimljivijih otoka svijeta

Ako ćete se u skoroj budućnosti pripremati na putovanje kroz Galapagos i ne posjetite Plaza Sur, učinili biste veliku pogrešku.

Najpoznatije spa destinacije na svijetu u koje bi svatko poželio odmah doći

Suvremen način života može biti iscrpljujuć i to posebno kako se približava ljeto, a želja za dobrim spa mjestom postaje sve traženije.

Svjetski safari – otkrij koja je tvoja omiljena životinja i reći ćemo vam kamo trebate otputovati

Životinjsko carstvo neiscrpno je nadahnuće za svjetske putnike. Tisuće ljudi svake godine odlazi u zabačene dijelove svijeta kako bi u prirodnom staništu opažali zapanjujuće životinje.

Otok Mustique rajsko je mjesto istočnih Kariba

Pravi bijeg od stresa svakodnevnog života i uživanje u luksuznom otočnom karipskom utočištu zasigurno je Mustique Cotton House (Mustique: Kuća od pamuka), naprosto savršeno mjesto za bijeg od apsolutno svega. Upravo su na ovom rajskom otoku Kate Middleton, princ William te njihova djeca proveli opuštajuće dane svog ljetovanja.

Pustolovine i doživljaji na najljepšim destinacijama svijeta

Donosimo vam jedinstvene i uzbudljive destinacije diljem svijeta na kojima ćete moće uživati u onim aktivnostima koje vas najviše privlače.

Cvjetni raj Wisteria tunel od glicinija u prekrasnom Japanu

Očaravajuće i magično mjesto cvjetni je tunel Wisteria u prekrasnom Japanu smješten u gradu Kitakyushu.

Pet razloga zašto ovog proljeća posjetiti Nacionalni park Krka i Šibenik s okolicom!

Šibenik – grad kojeg prvi put spominje 1066.godine Petar Krešimir (iako arheološka istraživanja dokazuju kako je život u ovom gradu postojao puno prije) bio je sve do 1649. godine najveći grad u Dalmaciji.

Idealne zimske sunčane destinacije za odmak od hladnih dana

Za neke zima predstavlja snijeg i užitak spuštanja niz padine, za druge je to idealna prilika za odlazak na južnu polutku i uživanje u suncu.