Recepti svijeta

Chef Stjepan Vukadin otkriva kako brzo i jednostavno napraviti domaću tjesteninu

Poznati chef i zvijezda MasterChef žirija podijelio recept za jedno od svojih omiljenih jela s domaćom manistrom.

Piletina u umaku od craft piva: must have recept za gurmane

Otkrijte kako možete kombinirati bogate okuse craft piva s nježnom piletinom u ovom jedinstvenom receptu.

Škampi na divljoj riži prava su rapsodija okusa i za najzahtjevnija nepca

Ukusni škampi, bilo svježi bilo smrznuti, savršeni su pripremljeni na divljoj riži, a ovo jelo se brzo priprema i prava je delicija na svakoj trpezi.

Pripremite savršene krafne kod kuće

Leo Jurešić otkriva recept za savršeno mekane i prozračne krafne koje lako možete pripremiti i u vlastitoj kuhinji.

Ovo su top 3 najukusnija recepta za oslić gotova za par minuta

Oslić je tako ukusna riba koja osvaja kuhare diljem svijeta, ali i naše kuhinje u kojima ju volimo spravljati na različite načine.

Izradite domaće krafne prema recepturi staroj 30 godina

Pan-pek s tradicijom rada punih 32 godine u trgovinama diljem Hrvatske otkriva tajnu i recept najmekših i najukusnijih krafni.

Tortica s Brie sirom, jabukama i orasima sjajno je predjelo koje ćete obožavati

Donosimo vam recept za idealno i ukusno predjelo koje ćete moći s ponosom servirati svojim gostima i ukućanima – tortica sa Brie sirom, jabukama i orasima.

Fina krema od kave kao stvorena za zimske dane

Jedan od najpoznatijih toplih napitaka u svijetu usadio se u sve kulture svijeta postavši time jedan od najpoznatijih, mogli bi smo ga tako nazvati, trendova današnjice.

Jednostavni arancini s piletinom ili puretinom

Arancini su izvrstan talijanski specijalitet koji možete napraviti dosta brzo i servirati uz neku osvježavajuću salatu, a ovaj recept zaista je jednostavan i odmah ćete ga zavoljeti.

Prozračan kuglof od bjelanjaka: savršen dodatak vašem blagdanskom stolu!

Gastro blogerica Bruna Vučak otkriva kako iskoristiti višak bjelanjaka tijekom pripreme blagdanskih slastica i napraviti kuglof, desert koji je neizostavan kolač na blagdanskoj trpezi..