Ova je recept za paštetu namijenjen svima vama koji volite nove, zanimljive i ekskluzivne okuse. Pašteta od pilećih jetrica, oraha, smokava i prošeka delicija je koja se ne propušta.
U trenucima kada želimo napraviti ukusno predjelo riba losos je kao naručena za ukusan zalogaj prepun dobrih nutritivnih vrijednosti.
Donosimo vam originalan recept za tradicionalno slovensko jelo – Rateški krapi od svježeg sira ili “u prijevodu” izvrsne pogačice punjene svježim sirom.
Jedna od najjednostavnih pašteta za izradu svakako je pašteta od pilećih jetrica, a ujedno i jedna od najukusnijih i najomiljenijih predjela ili ukusnog zalogaja za doručak ili večeru..
Ove punjene pogačice toliko su fine, a rapsodija okusa ovog tradicionalnog slovenskog jela okusima nas vodi u domaću kuhinju koju svi volimo.
Piletina, odnosno pileća prsa, ukusno su i kvalitetno jelo za svačije potrebe i kulinarske vještine.
Za sve koji vole juhe i smatraju je vrlo važnim obrokom, jer zna se da su stari ljudi govorili kako je juha lijek donosimo recept za poznatu Miso japansku juhu od povrća.
Postoje razno razne vrste pašteta, a najčešće se poslužuju kao dio predjela ili kao fini doručak ili večera na nekom domaćem kruhu.
Napravite u svome domu pravu slasnu američku varijantu čokoldanih palačinki i to s ukusnim i zdravim cimetom.
Ne znate što bi ste kuhali a željni ste isprobati nešto novo? Chef Zoran Ožegović za vas ima pravi recept.