Wish Food & Mood

Kad vino nosi karakter regije, trud vinara i snagu sorte onda ne treba puno dodavati. Takav je Silvanac zeleni iz vinarije Orahovica.

Uskrs je prilika da se cijela obitelj okupi oko stola, a blagdanske, uskršnje dekoracije čine ga još ljepšim.

Ovog Uskrsa, iskoristite višak mrkve te brzo, jednostavno i bez stresa pripremite sočan blagdanski desert koji će oduševiti cijelu obitelj.

U samom središtu Zagreba, u Ulici Nikole Tesle 5, nalazi se restoran koji nudi mnogo više od ukusne hrane. Thai Me Up by Lira mjesto na zagrebačkoj gastronomskoj karti koje donosi autentične okuse Tajlanda, ali i jednu neobičnu i toplu životnu priču i to onu o ljubavi, putovanjima i spoju dviju kultura i duša koje se najbolje osjete u brižno spravljenoj i serviranoj hrani.

Torta od mrkve je domaći i najtraženiji desert u kojima će mnogi uživati. Ova ukusna torta nastala je prema receptu kako su je radile naše bake, a oduševljava izgledom i okusom.

Volite li šetnje kroz vinograde, uživanje u lokalnim delicijama i druženje uz čašu vrhunskog vina, ovo je događaj koji ne smijete propustiti!

Hotel Nautica domaćin je Novigrad Wine & Gastro koji će se održati u četvrtak 10. travnja od 15 do 20 sati.

Poznata hrvatska chefica hotela Esplanade Ana Grgić Tomić obožava raviole s jadranskim račićima i sušenom rajčicom te kremom od tikvica zato nam je otkrila svoj obožavani recept koji će i vama lako uspjeti u vašoj kuhinji..

Ova je salata od quinoe niske je kalorijske vrijednosti te stoga pogodna za sve koji drže dijetu ili paze na broj kalorija, a uz to je prepuna zdravih i svježih okusa.

U ružičastim vinima moći ćete uživati 26. travnja 2025., u Laubi!

Gastro blogerica Ana Ivančić donosi recept sa šparogama sa šparogama, ideju kako možete ovu proljetnu namirnicu, bogatu hranjivim tvarima i vitaminima, iskoristiti na drugačiji i nov način.

S prvim zrakama proljetnog sunca, zagrebačka zelena oaza Botanist otvara novo gastro poglavlje koje slavi sezonske okuse i kreativne interpretacije omiljenih tradicionalnih delicija.