Preporuke

Nova kraljica Zagreba je Irena Jakičić

Titulu Prve princeza osvojila je Ana Lambaša, dok je titula Druge princeze odnijela Ana Bakula.

Turistička zajednica Bola osvojila priznanje za turistički film “Bol&Culture”

Ljetovanje već odavno nisu samo more i sunce, što je jako dobro poznato jednom od najpoznatijih hrvatskih turističkih središta, Bolu na Braču.

Kérastase Genesis Homme linija stvorena je po mjeri modernog muškarca

Opadanje kose estetski je problem koji muči i žene i muškarce, a nova Genesis Homme linija za muškarce, sadrži inovativnu formulu koja vraća punoću kosi.

Predstavljen Ariel Aqua Powder u varijanti Oxy Extra Hygiene

Izvanredna snaga čišćenja koja ne ostavlja tragove te čuva boje i teksturu tkanina važni su i zvijezdama u njihovom poslu – glumici i dizajnerici Katarini Baban te chefu Damiru Tomljanoviću.

Centar Kaptol zasjao je u novom ruhu

Nakon nešto više od dvije godine radova i preuređivanja, omiljeni zagrebački premium lifestyle i shopping Centar Kaptol zasjao je u novom ruhu.

Stilistica Alma ponovo organizirala ženski vikend! Ovog puta na jugu Hrvatske!

Miris mandarina, neodoljive nijanse Neretve, gostoljubivost domaćina, moć prirode, prekrasno društvo, delicije na tanjurima i opojna južnjačka vina

Kristijan Iličić u očaravajućem susretu s dupinima

Procter&Gamble podupire lokalne heroje u zaštiti okoliša. Jedan od njih je Institut Plavi svijet kojeg je posjetio i poznati putopisac i bloger Kristijan Iličić

Vodič kroz sivu mrenu – kako je prepoznati i liječiti te kad je pravo vrijeme za operaciju

Mnogo je faktora koji mogu utjecati na pojavu sive mrene, ali nažalost, dosad još nije pronađen način kako je spriječiti, odnosno, ne postoji lijek za njezinu prevenciju.

Izbor za Kraljicu Zagreba u dvorani Lisinski

Izbor za Kraljicu Zagreba 2022. godine, održat će se u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a djevojke se jedva čekaju predstaviti publici i stručnom žiriju.

Nesvakidašnji okusi sladoleda iz Orijenta

Slastičarnica Orijent i ove je godine bogatu ponudu sladoleda nadopunila novim božanstvenim okusima, pretvorenim u najbolje lagane kremaste teksture.