Preporuke

Pan i Lidl udružili snage za pse u skloništima

Svakom kupnjom posebnog pakiranja Pan piva u Lidl trgovinama, izdvajaju se dvije kune za nabavu hrane za pse. Hrana prikupljena kroz kampanju bit će uručena skloništima u različitim dijelovima Hrvatske.

Novootvorena Poliklinika Aesthete

Na svečanom otvorenju prisustvovale su poznate dame poput Ive Jerković, Lane Gojak, Petre Dugandžić, Darie Lorenci, Nine Mie Čikeš i Jelene Perić.

Znate li koji su najbolji proizvodi po izboru domaćih potrošača?

U Matis Absolut Loungeu, su dodijeljena priznanja za Odabrani proizvod godine, najprestižnije svjetske nagrade za inovativnost proizvoda.

Multimedijski centar posvećen medvjedu, vuku i risu

Centar za posjetitelje Velike zvijeri otvorit će se u jesen iduće godine. Centar pridonosi razvoju goranskog turizma.

Predstavljen dosadašnji rad i postignuća u projektu KLUB 54+

Cilj projekta je pružiti cjeloživotno učenje i obrazovanje, ali i poboljšati kvalitetu života i povećati razinu aktivnog sudjelovanja osoba starijih od 55 godina u zajednici.

Darujemo vas s najprodavanijom knjigom Ljubavologija Brune Šimleše

Povodom najpopularnijeg blagdana u veljači, romantičnog Valentinova kada slavimo ljubav, poklanjamo dvije najprodavanije knjige poznatog pisca Brune Šimleše – nadopunjeno izdanje Ljubavologije.

Medeni odmor za pamćenje

Aktivan odmor, posjet pivovari, opuštanje u termalnim vodama s najpovoljnijim bioenergetskim djelovanjem, posjet srednjovjekovnom dvorcu odakle se pruža prekrasan pogled na grad

Ora je hotel nove generacije – zamišljen kao mjesto za hollywork

Savršena rapsodija okusa, boja i mirisa nikog neće ostaviti ravnodušnim u modernom splitskom hotelu hotelu.

Poduzetništvo – moj izbor!

Dobrim poreznim politikama, s manje države i poreza, a više pravne sigurnosti, umrežavanjem i osnaživanjem žena moguće je osloboditi žensku poduzetničku inicijativu od golemog porezno – birokratskog aparata i patrijahalnih matrica.

PURINA i Journal dodijelili #WeAreBetterWithPets nagrade

Zdenka Kovačiček, Nikolina Raček i tim Hrvatske gorske službe spašavanja iz Karlovca osvojili su nagrade za poseban doprinos stvaranju boljeg svijeta kućnih ljubimcima.