Preporuke

Dječja utrka “Zdrav kao lav” održat će se u parku Maksimir

Zaklada Nora Šitum, u subotu 25. svibnja, od 17 do 20 sati u Parku Maksimir organizira treću po redu dječju utrku pod geslom „Zdrav kao lav“.

Slikarstvo i kulinarstvo u hotelu Kunst u Krškom

Tjedan umjetnosti, manifestacija koja je po treći put održana u Krškom, u hotelu Kunst, okupila je slovenske i hrvatske umjetnike te likovne amatere na svojevrsnoj umjetničkoj koloniji.

Ana Radišić ugostila mega popularnog spisatelja Robina Sharmu

Autor motivacijskih bestsellera je u podcastu koji se snimao u Firenci u Italiji iskazao i svoju želju da čim prije ponovno dođe u Hrvatsku u kojoj je dosad bio dva puta.

Svjetska premijera Mad Max sage u Zagrebu

Miris spaljenih guma, raskoš popularnih primjeraka Harley-Davidson motora udruge HOG Pleter Chapter Croatia, zvuci hrvatskog metal benda, Old Lock Up Escape Room

Nogometno zagrijavanje za EURO 2024 uz Hisense

Ususret 17. izdanju Europskog prvenstva u nogometu, tvrtka Hisense organizirala je nogometni turnir Hisense kup 2024 na kojem su sudjelovale ekipe prodajnih partnera

Održano finale DNNA Ladies Tennis Tournament

”DNNA Ladies Tennis Tournament je prošao baš onako kako smo željeli, a sljedeće što planiramo je nešto najviše i najveće do sada” – izjavio je Igor Vekić.

Započeo DNNA Ladies Tennis Tournament u Osijeku

Na jedinstveni teniski turnir prijavile su se ukupno 32 poslovne žene rekreativke iz cijele Hrvatske.

Donna Vekić otvorila treći javni teniski teren

Od početka pa do danas, cilj ove inicijative je isti – želja da Osijek postane prvi grad u svijetu sa sve četiri Grand Slam podloge.

Belupo B.Fit program – sveobuhvatno rješenje za smanjenje tjelesne mase

B.Fit linija proizvoda nastala je u suradnji Belupa i Podravke.

Nova kraljica u Zagrebu – Lanett Whitney

Titulu Prve princeza osvojila je Antea Matić, dok je titulu Druge princeze odnijela Anita Božić! Lanett Whitney izabrana je za novu Kraljicu Zagreba u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.