Preporuke

Ovo je južnoamerički kutak u Zagrebu

Jedno novo putovanje upravo započinje u Zagrebu. Pablo’s je novo mjesto koje odiše južnjačkim prizvukom.

Inspirativna radionica o parfemima o kojoj će se dugo pričati

Parfumerka Francesca Bianchi bila je specijalna gošća eventa, a odabranima je održala inspirativnu radionicu o parfemima o kojoj će se dugo pričati.

Ana Radišić iskreno o poduzetničkim vodama

Ana Radišić iskreno o poduzetničkim vodama: „Trebalo je puno poslovno promišljenih odluka, ali i hrabrosti za pokrenuti posao u pandemiji“.

Uz kupovinu najnovijih Samsung pametnih telefona čeka vas odličan poklon!

Samsung je pripremio posebnu promociju gdje korisnici kupovinom Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 pametnih telefona na poklon dobivaju Samsung Galaxy Watch5 pametni sat 44 mm u grafitnoj boji ili Samsung Galaxy Watch5 40 mm

Odlična atmosfera na Zagreb Burger festivalu uz 40 vrsta mesnih poslastica

Nezaobilazna su mesna poslastica na mnogim festivalima i obiteljskim proslavama, a bez njih se ne može zamisliti niti jedan bolji tulum.

Novi recept donosi još čokoladniji ukus i kremastiju teksturu

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova čokolade, Milka, ove jeseni pomiče granice i svojim potrošačima s ponosom predstavlja unaprjeđenu recepturu, osvježeni dizajn pakiranja i novi izgled svojih nježnih kockica.

Stresna svakodnevnica ne mora biti “borba ili bijeg”

O povratku u užurbanu svakodnevnicu nakon godišnjeg odmora piše dr.sc. Anđela Jelić, magistra psihologije, koja je na milanskom sveučilištu Università Cattolica del Sacro Cuore stekla zvanje doktorice znanosti.

Inspiracije ugostile Lado folklorni dragulj Hrvatske

Nema boljeg i ljepšeg uvoda u rujan i nove radne obveze od kulturno-društvenog događanja Inspiracije koje su uzvanicima pripremile pravu poslasticu i jedinstveni doživljaj ugostivši Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO.

Samsung Electronics predstavlja 2022. kolekciju novih Bespoke proizvoda koji unaprjeđuju doživljaj doma

Opremljena intuitivnim značajkama, nova linija Bespoke nudi ultimativne performanse u kuhinji, pri pranju rublja i domu s održivim, inteligentnim i lijepo dizajniranim proizvodima.

Galaxy Watch5 – sportska elegancija koja se nosi na ruci

Ruke gore za Galaxy Watch5: Pametan i lijep osobni trener koji brine za vas!