Preporuke

U Zagreb stiže Career Paths Connects

Louise Tingstrom u sklopu projekta Career Paths Connects podijelit će svoje bogato životno iskustvo s polaznicima.

Promocija vodiča Gault&Millau Croatia 2020

Tko će biti Chef godine po izboru prestižnog vodiča Gault&Millau Croatia 2020 i kojim će chefovima pripasti trofeji najboljih u različitim kategorijama, doznat će se u utorak 3. ožujka 2020. u Hotelu Esplanade Zagreb.

Ne shvaćajte učinak alkohola olako

S obzirom da je sezona zabava uvijek aktualna, švedski skintech brend FOREO odlučio je ukazati na probleme koje konzumacija alkohola uzrokuje vašoj koži, a jedan od najpogubnijih za ten je definitivno tekila.

Brač uskoro dobiva jedinstvenu planinarsko-turističku stazu

Čak 135 kilometara, povezanost gotovo čitavog otoka, rekreativni i kulturni aspekt, najveće atrakcije, ambijentalna mjesta, skrivene uvale – Via Brattia novi je adut bračkog turizma.

Iskustvo s putovanja najveće je bogatstvo

Volite li putovati? Ispunjava vas zadovoljstvom otkrivanje i upoznavanje novih zemalja, kultura, običaja i gastronomije dalekih i lijepih zemalja?

Kako konoplja utječe na zdravlje i ljepotu?

Masaža snopićima konoplje, detoksikacija konopljom, maska za tijelo, masaža stopala te kupka dio su ponude tretmana na bazi ulja industrijske konoplje u Termama Laško.

Provedite super subotu na Art Hoodu

Na radost i oduševljenje mnogih koji su prošle godine imali priliku uživati u ovom kreativnom konceptu i ovogodišnji program je fenomenalan, a počinje već u subotu 11.siječnja.

Akcija avio karata za Istanbul kojima je teško odoljeti

Turkish Airlines, jedna od vodećih svjetskih avio-kompanija s najvećim brojem letova i destinacija u svijetu, danas nudi izuzetno povoljne avio karte za Istanbul, grad koji se u životu mora posjetiti barem jedanput.

Dani legendarnih Esplanadinih štrukli u Le Bistrou

Zagrebački hotel Esplanade već tradicionalno tijekom cijeloga siječnja u šik ozračju Le Bistroa nudi savršenu okrepu u hladne zimske dane

Konferencija – Osobni razvoj kroz nova zanimanja i ISO certifikaciju

Prvi put u Hrvatskoj održat će se dvodnevna konferencija na temu ‘Osobni razvoj kroz nova zanimanja, edukacije i ISO (International Organization for Standardization) certifikaciju’.