Kultura

Potresno i magično

39.tjedan suvremenog plesa (1.-12.6.2022.) nije više mjesto raskošnih produkcija kao u neka davna, nesumnjivo izdašnija vremena, ali poklonici suvremenog plesa i dalje mogu vidjeti predstave koje su koreografirali doista relevantni predstavnici međunarodnog suvremenog plesa.

Kada narastem vozit ću viljuškar

Nekada davno, jako davno dok su se ljudi družili i zabavljali u stvarnom (a ne u virtualnom) svijetu, postojala su zabavna natjecanja (koja je pratila svemoćna televizija) nazvana „Igre bez granice“.

Tu ti je sofa- sjedni i pati!

Autorski projekt Bobe Jelčića „Sorry“ dio je projekta „Prošireno kazalište“ unutar mreže kazališta okupljenih u „Prospero projektu“

Kralj rock’n'rolla ‘Elvis’ stigao u CineStar kina

Kralj rock’n'rolla ‘Elvis’ stigao u CineStar kina!

Saznajte sve o humanitarnom foto natječaju CEWE Photo Award

Počeo je najveći humanitarni foto natječaj CEWE Photo Award!Međunarodni foto natječaj, u kojem prijavom svojih fotografija pomažete organizaciji SOS Dječja Sela, i ove godine očekuje veliki broj prijava iz Hrvatske.

Picokijada 2022 znači tri dana zabave, spektakla, kulture i povijesti

Picokijada 2022! Posjetite najmasovniji hrvatski scenski spektakl sa više od 300 statista koji ovaj petak počinje u Đurđevcu!

Pablo Picasso u Zadru: izložba koja se s nestrpljenjem čekala

Narodni muzej Zadar, Kneževa palača, u prostorima Kneževe palače donosi izložbu radova jednog od najpoznatijih svjetskih umjetnika svih vremena Pabla Picassa.

Ana Rucner održala je nikad spektakularniji „Pozdrav Ljetu“ na dubrovačkom Srđu

U prepunom amfiteatru na Srđu Ana Rucner i Policijska klapa Sv. Mihovil priredili su glazbenu poslasticu te pozdravili prvi dan ljeta, ali i Svjetski dan glazbe.

TOP 5 filmova koji će nas odmah uljuljati u ljetnu vibru

Ljeto nam se napokon približava, a stižu i sjajni filmovi koji će nas uvesti u malo opuštenije vrijeme u godini!

Koncert Joyce Jonathan obilježit će dugo toplo ljeto u Zagrebu

Povodom francuskog predsjedanja Europskom unijom i Praznika glazbe, u sklopu festivala Zagreb Classic, 26. lipnja 2022. u 21h na Tomislavovom trgu u Zagrebu održati će se sjajan koncert za pamćenje.