Mozaik

Kraljice koje su promijenile svijet, nova dokumentarna serija

Premda se dugo smatralo da su samo sporedni likovi u svijetu kojim dominiraju muškarci, neke su kraljice kroz povijest stekle ogromnu moć.

FAVBET je među prvima koji na hrvatskom tržištu nude novu opciju klađenja

FAVBET kladionica jedna je od onih koji u Hrvatskoj već neko vrijeme postavljaju trendove i uvode novitete kako bi bili u korak s vremenom i mogućnostima koje pruža online klađenje.

Zašto Knin sve više privlači avanturiste i pustolove?

Sve veći broj turista koji svoj odmor želi provesti aktivno u prirodi kao idealnu lokaciju bira Knin

Samo jedna ponijet će krunu Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta

I ove godine Rovinjski hotel Lone 12. prosinca 2023. postat će središte ljepote, zahvaljujući izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta

Prvi pogled na najiščekivaniju bridal kolekciju sezone

Iz godine u godinu, sezona vjenčanja započinje potkraj siječnja kada svjetlo dana ugledaju prve fotografije najiščekivanije bridal kolekcije – one s potpisom modnog dvojca eNVy room.

Što čini Wimbledon jednim od najprestižnijih i najpoznatijih teniskih turnira?

Wimbledonski turnir fanovi s nestrpljenjem očekuju svakog ljeta. Turnir se svake godine igra u All England Clubu u Wimbledonu (Londonu) od 1877. godine.

Savršeni pokloni koji stanu u svačiju čizmicu

Dražesni mirisi cimeta i klinčića, ukrasi koji blješte, i toplina zajedništva – doba blagdana samo što nije počelo.

Zbog mobitela će za 10 do 15 godina pola čovječanstva biti kratkovidno

Gostujući u podcastu Ane Radišić, Šarić je otkrio kako je u mladosti mislio da će biti arhitekt te ispričao zašto ga je jedna priča njegovog pacijenta posebno rastužila.

Marin Čilić među 20 nagrađenih olimpijaca

U susret Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine kompanija Procter & Gamble je uručila donaciju istaknutim sportašima koji osim sportskim uspjesima svoj trag ostavljaju i šireći dobro u svojim lokalnim sredinama.

Roman nalik na mračan i grozničav san – Lisa Jewell: Sve ovo je laž

Nakon velikih uspješnica „A onda je nestala“, „Obitelj s gornjeg kata“, „Noć kad je nestala“ i „Ostaci obitelji“, Lisa Jewell predstavlja se domaćoj publici s novim romanom „Sve ovo je laž“.