Mozaik

Najveći svjetski zabavni park na napuhavanje stiže u Hrvatsku

Prvi puta “The Monster” napušta Veliku Britaniju i ima svoju europsku premijeru

Ženstvena kolekcija cipela

Guess sofisticiranost očituje se u svakom detalju.

Dr. Kenan Crnkić: Knjige temeljene na realnom iskustvu

Netipičan književnik i čovjek Dr. Kenan Crnkić konkretnim znanjem i spoznajama temeljenim na vlastitu iskustvu svojim riječima naprosto inspirira svakoga tko želi krenuti naprijed.

Sve je dozvoljeno u ljubavi i ratu…

Zahvaljujući Europskoj pretplati kojom su povezani Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu i Slovensko narodno gledališče u Mariboru, ljubitelji kazališta na jednostavan način uspijevaju vidjeti neke od najnovijih naslova

Ljeto za pamćenje

Poput svih nagrada i one za književno stvaralaštvo ovise o pristiglim radovima i članovima žirija, pa ukoliko se slažemo s njihovim odabirom, smatramo ih kompetentnim, a ukoliko ne…

Događanja u Zoo na uskršnji ponedjeljak 22. 4. 2019.

Zekanje u Zoo vrtu grada Zagreba započinje ove godine u 11 sati uz vesele zvuke i pjesmice popularnog dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki, a što je sve djeci i roditeljima u suradnji sa Zoo Zagreb pripremila Wish mama saznajte u nastavku.

Otkrijte novu podlogu, korektor i mat finiš kuće Armani

Otkrijte zašto je Armanijeva nagrađivana linija POWER FABRIC sada još bogatija za dva nova proizvoda koji kožu čine savršenom.

GloryBo concept store donosi vrhunske high end modne brendove

U Crikvenici se uskoro otvara odličan concept store, u kojem će se svim ljubiteljicama mode dogoditi ljubav na prvi pogled te će im zasigurno postati nezaobilazna modna adresa.

Hranuellijeva izložba staklenih skulptura

Stotinjak skulptura u staklu manjega formata, koje Petar Hranuelli po prvi puta izlaže kao cjelinu na ovoj izložbi, nastalo je tijekom nepune posljednje dvije godine.

Jazz u Zagrebu – vrhunski program ovog proljeća

Jazz ovog proljeća od 15. do 18. svibnja ove godine – predstavljen vrhunski program!