Mozaik

Na scenu se vraća Marinkovićeva Glorija

Nakon 26 godina, u režiji Senke Bulić, u riječki „Zajc“ vraća se Marinkovićeva „Glorija“

Brojni poznati nisu propustili premijeru filma

Blitz i CineStar Cinemas u IMAX-u okupili su mnoge ljubitelje spektakularne franšize Mad Max na premijeri neustrašive nove avanture kultnog redatelja Georgea Millera

Pet alata za ispunjen život – knjiga koja će vam šapnut tajnu pravog samopouzdanja

Stigla nam je nova knjiga iz područja popularne psihologije – The tools: Pet alata za ispunjen život autora Phila Stutza i Barryja Michelsa.

Jubilarnih 75 godina uspješnog poslovanja Lesnine XXXL

Velike prodajne akcije s popustima do 75% za 75.-ti jubilej tijekom cijele godine.

Franka Batelić u podcastu „Mame kod Lane“

„Majčinstvo me u potpunosti promijenilo, postala sam puno emotivnija i počela me mučiti prolaznost vremena“

Korak naprijed u poslovanju Regenta

‘Tvrtku ‘Regent’ smo, prije godinu dana, osnovali zajedno s investitorima iz Njemačke, a s premium ponudom i personaliziranom uslugom, siguran sam da ćemo naći svoje mjesto i na srpskom tržištu’ – Ante Todorić

Intriga, strast i opsesija u novim serijama u lipnju na Epic Drami

Lipanj 2024. donosi uzbudljive premijere na Epic Drama kanalu, s pričama koje će vas držati prikovane za ekran. Ovaj mjesec imamo dvije posebne serije koje obećavaju intrige, dramu i nepredvidive obrte. Pripremite se za emotivnu vožnju s “Tom Jones” i “Tvornicom lutaka”. Detalji o ovim uzbudljivim novim emisijama slijede u nastavku.

epizode sezona Tom Jones serija

Tom Jones- od 13. lipnja, četvrtkom u 21:00

Tom Jones, napušten kao dijete i usvojen od strane seoskog gospodina Squirea Allworthyja, izrasta u ljubaznog i slobodoumnog mladića, popularnog među ženama. Njegova priča postaje komplicirana kada se zaljubi u bogatu nasljednicu Sophiju Western, čija obitelj se protivi toj vezi. Protjeran i osramoćen, Tom se suočava s nizom izazova, dok Sophia bježi od prisilne udaje. Njihovi putevi vode ih u London, gdje Sophia uviđa surovu stvarnost visokog društva.

sezona epizode Tom Jones serija

Tvornica lutaka- od 5. lipnja, srijedom u 21:00

Iris, koja zarađuje slikanjem lutaka, sanja o tome da postane umjetnica. Silas, preparator, traži jedinstveni predmet koji će ga vinuti u slavu, dok Louis, plodni slikar, traži svoju novu muzu. Sudbina ih spaja i Iris dobiva priliku za novi život, ali s mračnim posljedicama. Ova potresna priča istražuje što se događa kada žena odluči uzeti ono što želi u svijetu koji bi je radije uništio nego joj to dopustio.

Lipanj na Epic Drama kanalu obećava vrhunsku zabavu i nezaboravne priče.
“Tom Jones” će vas odvesti na putovanje kroz ljubavne zavrzlame i društvene prepreke, dok će “Tvornica lutaka” pružiti mračnu i intrigantnu priču o strasti i opsesiji.

Ne propustite ove premijere koje će vas držati na rubu sjedala, svake srijede i četvrtka u 21:00. Pripremite se za mjesec prepun uzbuđenja i emocija uz Epic Drama!

Uz dopuštenje: Epic Drama sve fotografije

Dječja utrka “Zdrav kao lav” održat će se u parku Maksimir

Zaklada Nora Šitum, u subotu 25. svibnja, od 17 do 20 sati u Parku Maksimir organizira treću po redu dječju utrku pod geslom „Zdrav kao lav“.

Siniša Koprivnjak svoj rad “Watchers” izložio na 35 tisuća metara

Rad hrvatskog multimedijalnog umjetnika Siniše Koprivnjaka, odabran je zajedno s 89 radova drugih umjetnika, kako bi promovirao novu kriptovalutu Turbo Toad.

Slikarstvo i kulinarstvo u hotelu Kunst u Krškom

Tjedan umjetnosti, manifestacija koja je po treći put održana u Krškom, u hotelu Kunst, okupila je slovenske i hrvatske umjetnike te likovne amatere na svojevrsnoj umjetničkoj koloniji.