Mozaik

Gala večer uz Ninu Badrić i Petra Grašu

Sedmu godinu portal žena.hr, koji je dio RTL-ove digitalne mreže, dodijelio je nagrade za najbolje proizvode u tekućoj godini na Gala večeri održanoj u srijedu u Francuskom paviljonu u Zagrebu.

Pobjednica prvog Zvijezdinog Slatkatona

Žiri u kojem su bili i slastičarka Nada Ivanjko i bloger Darko Kontin je nakon kušanja više od 30 vrsta kolača imao tešku odluku, a presudile su nijanse.

Novi hrvatski webshop „Kapsule za kavu“

Rituali ispijanja kave, barem kod nas, nešto je što velika većina ljudi obožava i svakodnevno ne propušta, a nerijetko i stane samo na jednoj.

Filmovi Genea Wildera u kinu Kinoteka

Prepoznatljivo lice američkih komedija 70-ih i 80-ih gledamo u izvrsnim parodijama s potpisom Mela Brooksa i u tandemu s legendarnim Richardom Pryorom.

Moda za različite generacije žena

DeLight u novoj modnoj kampanji pokazao kako isti odjevni komad mogu nositi različite generacije žena.

Izložba Orijentalna glazbala

U ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine u 19 sati, u Arheološkom muzeju u Zagrebu otvorit će se gostujuća izložba Stipan Kujundžić: Orijentalna glazbala u organizaciji ULUPUH-a.

Za pravi božićni ugođaj darujte SH&T poklone

Dojadilo vam je iz godine u godinu darivati bombonijere, parfeme i cvijeće a podjednako je postojan i vaš manjak boljih ideja?

Journal.hr Xmas party

Journal.hr Xmas party okupio brojna poznata lica u najljepšem ambijentu u gradu.

Veliki pokal Davis Cupa stigao u Zagreb

Veliki pokal Davis Cupa za 2018. godinu, koji su po drugi puta u povijesti osvojili hrvatski tenisači, danas je iz Londona iz sjedišta ITF-a (International Tennis Federation), stigao u Zagreb u Muzej za umjetnost i obrt.

Srebrni nakit koji ćete poželjeti pokloniti sebi i voljenima

Nova kolekcija nakita i besprijekornih modnih dodataka iz srebrnarnica Argentum.