Mozaik

Automobil dizajniran za budućnost

Marka CUPRA službeno nastupa kao samostalna marka u Hrvatskoj uz hit model Formentor koji objedinjuje prednosti vozila s vrhunskim performansama i kvalitete SUV vozila.

Sat indijske ženske povijesti

Zbog strogih propisa, desetero dopuštenih promatrača plesnih predstava u Zagrebačkom plesnom centru zahvalno je za svaku izvedbu

Romantični filmovi kao stvoreni za Dan žena

Dan žena treba obilježiti na poseban način, a romantični filmovi kao stvoreni su za užitak i razbibrigu, zato cijeli nadolazeći vikend možete uživati u najromantičnijim filmskim temama! Očekuje vas 15 divnih romantičnih filmova koje možete gledati od 6. do 8. ožujka 2021.

Kultni dokumentarni filmovi koji će obilježiti Dan žena

Osmog ožujka, ove specifične po mnogočemu 2021. godine, za Dan žena kanal Viasat History obilježit će Međunarodni dan žena s dvije fascinantne posebne dokumentarne emisije o čudesnom doprinosu koji su žene dale kroz povijest.
Međunarodni dan žena globalni je događaj kojim se odaje počast društvenim, ekonomskim, kulturnim i političkim postignućima žena.

H&M nam opet donosi super modne kombinacije za 2021. godinu

Pogledajte novu kampanju za 2021.modnih kombinacija, proljetnih haljina i odjeće koju ćete poželjeti, a koju nam predstavlja, u idiličnom okruženju Engleske, modna kuća H&M.

Roman koji ruši rekorde od danas i u hrvatskim knjižarama

Najprodavaniji britanski roman prošle godine, „Klub istražitelja ubojstava četvrtkom“ televizijskog voditelja i komičara Richarda Osmana, na policama hrvatskih knjižara!

Dizajnerice Martina Herak i Lea Horvat donose modno proljetno osvježenje

Dvije domaće dizajnerice, Martina Herak i Lea Horvat, predstavljaju zanimljivu suradnju i donose pravo modno osvježenje ovog proljeća.

Divna večer uz nove doze inspiracije

I ovog puta, osamnaestog po redu, društveno događanje Inspiracije ugostile su ljude koji pokreću, mijenjaju i inspiriraju sve oko sebe, jer oni su promjena koju želimo vidjeti u svijetu.

Zendaya i Tom Holland otkrili ime novog Spider-Mana

Jedan od najiščekivanijih filmova godine napokon je dobio puno ime… Spider-Man: No Way Home.

Zlato i blato

Antuna Maračića (1950.) uvijek sam doživljavala kao lucidnog kustosa i odličnog voditelja galerija