Mozaik

Ovo je južnoamerički kutak u Zagrebu

Jedno novo putovanje upravo započinje u Zagrebu. Pablo’s je novo mjesto koje odiše južnjačkim prizvukom.

Zdravko Čolić u Areni uz pratnju simfonijskog orkestra stiže u Zagreb

Nakon četiri godine, Zdravko Čolić vraća se u Arenu Zagreb 26. prosinca 2022; ovaj put s čak 50 glazbenika na pozornici.

Inspirativna radionica o parfemima o kojoj će se dugo pričati

Parfumerka Francesca Bianchi bila je specijalna gošća eventa, a odabranima je održala inspirativnu radionicu o parfemima o kojoj će se dugo pričati.

Ana Radišić iskreno o poduzetničkim vodama

Ana Radišić iskreno o poduzetničkim vodama: „Trebalo je puno poslovno promišljenih odluka, ali i hrabrosti za pokrenuti posao u pandemiji“.

Nova serija Grantchester smještena u engleskoj grofoviji Cambridgeshire biti će hit ove jeseni

Nova dramska serija Grantchester uzbudljiva je i šarmantna radnja koju ćemo rado pratiti na televiziji, a smještena je u Britaniju 1950-ih godina.

Sezona predstava u Teatar &TD počinje uzbudljivim i nesvakidašnjim projektima

Zadovoljstvo nam je prenijeti vijest da Teatar &TD sezonu 2022./2023 otvara dvjema uzbudljivim i apsolutno nesvakidašnjim autorskim projektima, predstavama koje su i publika i kritika odlično prihvatile

Pet književnih poslastica zasladiti će vam hladnije dane

Početak jeseni je tradicionalno kao stvoren za boravak na toplom, uz dekicu, šalicu omiljenog toplog napitka i dobru knjigu.

Uzbudljiv roman o carici Sisi nastao prema Netflixovoj seriji osvojit će srca čitatelja

Uzbudljiv roman o carici Sisi nastao prema Netflixovoj seriji osvojit će srca čitatelja, a knjiga 27. rujna 2022. kreće u prodaju, kako u svijetu tako i kod nas.

Biti otok

Mada se gradić Pučišća na otoku Braču diči klesarskom tradicijom (i obližnjim kamenolomom) dva velika hrvatska kipara koja su u njemu rođena – Branislav Dešković (1883.-1939.) i Valerije Michieli (1922.-1981.) – nisu bili skloni radu u kamenu.

Čuvanje mrtve sestre

Dramaturginja i redateljica Olja Lozica (1982.) svojim dramskim tekstovima nastoji „sneveseliti“ kazališnu publiku baveći se nelagodnim temama vezanim uz pojedinca i obitelj.