Mozaik

Gavrilović predstavio nove proizvode

Mega izdanje premium trajnih salama Croatica u inicijativi “Kupujmo hrvatsko”.

Smanjite bore i licu vratite mladenački izgled

Novi proizvod za noćnu njegu od sad upotpunjava CELLular liniju proizvoda i osigurava savršeno uravnoteženu Volume Filling rutinu njege – za mladolik izgled kože.

Potraga za skrivenim novcem Pabla Escobara

Narcos, ali ovaj put sa stvarnim agentima i suradnicma Pabla Escobara, “kralja kokaina”, jednog od najtraženijih i najbogatijih kriminalaca u povijesti

Umjetnička izložba “Artistic hands 2″

Otvorenje umjetničke izložbe “Artistic Hands 2″ održati će se u petak 1. prosinca u 18.30 sati u Yunus Emre Institutu, Andrije Hebranga 34 u Zagrebu.

Popularne ruksak torbe napravljene od lišća ananasa

Ova impresivna kolekcija torbi ove će vas zime zasigurno osvojiti.

Novi proizvod iz PIK Vrbovca koji je osvojio tržište

PIK Pečena šunka, proizvod koji je na tržištu nepunih godinu dana, do sad je već ostvarila preko 10 milijuna kuna prihoda, što ju čini jednim od najuspješnijih PIK-ovih proizvoda

Tjelesnost bez tijela

Usporedno sa središnjim izložbama na Bijenalima (naizmjence likovne umjetnosti i arhitekture) venecijanski muzeji i galerije otvaraju izložbe koje bi mogle zanimati brojne ljubitelje i poznavatelje umjetnosti.

Sedmi roman Jurice Pavičića „Crvena voda“

Splitski novinar Jurica Pavičić (1965.) svojim se filmskim kritikama i kolumnama profilirao u rasnog književnika čiju prozu odlikuje zanimljiva priča, bogati rječnik, analitički duh i aktualna tema.

Svatko od nas ima svoj faktor

Ono što svaku ženu čini jedinstvenom njezin je faktor koji je potrebno istaknuti, naglasiti i s ponosom pokazati svijetu.

Beč u Zagrebu predstavlja svoje mjere podrške start-upovima

U Zagrebu će se od 28. do 30. studenog održati Dani Beča, a njihov središnji dio predstavlja dvodnevna konferencija u prostorijama Hrvatske akademije za znanost i umjetnost na Zrinjevcu.