Mozaik

Obožavani Rougié foie gras napokon nadohvat ruke

Novo u ponudi MIVA galerije vina je, mnogima od nas obožavani Rougié foie gras, kojeg ćemo od sada moći kupiti kada god to poželimo.

Film prema istinitoj priči idealan je za kišni jesenske dane

Ako vam je dosta tragedije u koju smo uronjeni, rješenje je odlazak u kino, u kojem vas čeka makedonska crna komedija, Bog postoji njeno ime je Petrunija.

Kad se dvije ruke slože….

53. PIF – međunarodni festival kazališta lutaka trajao je dan kraće (18.-23.9.2020.) od planiranog, ali je završio na očekivani način: dodjelom nagrada i predstavom studenta Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Može li se zadržati zdrav razum?

53. PIF – međunarodni festival kazališta lutaka u Zagrebu (18.-23.9.2020.) održao se na jedini, usprkos svemu, ipak najbolji mogući način: pred malim brojem gledatelja igrane su predstave u kojima su nastupali brojčano neveliki ansambli, ali glumci i lutkari u kojima je kucalo veliko srce.

Zaigrani Trešnjevčanin

Dobrom izložbom nazivam onu, koja osim što pokazuje izvrstan umjetnički opus, znalačkim postavom ističe najlucidnije autorove odlike: povezuje bliska likovna razmišljanja bez obzira na vrijeme nastanka, ukazuje na pomake ili privrženost određenoj ideji, svojom se vizualnim skladom zavlači pod kožu promatraču i pomiče granice očekivanog.

Parfem Mon Guerlain Bloom of Rose nježan i strastven ujedno

Guerlen je lansirao u 2020. miris Bloom of Rose koji predstavlja utjelovljenje strastvene ženstvenosti, a ovaj stilizirani miris izravno crpi nadahnuće od svoje neponovljive i neusporedive muze, Angeline Jolie.

Želite li tenisice izrađene od recikliranih plastičnih boca?

Kanadski brend ALDO svima je poznat po trendovskoj i kvalitetnoj obući i modnim dodacima, ali u posljednjih nekoliko godina i po još nečemu: brizi za ekologiju!

Deichman je ponudio za jesen motorističke čizme, oksfordice i glomazne tenisice

Nose se motorističke čizme, odvažne oksfordice i glomazne tenisice, a Deichman u jesenskoj kolekciji obuće nudi baš to.

U fokusu je zdrava i blistava kosa

U fokusu je zdrava i blistava kosa, bogatih smeđih nijansi i modernog reza.

Valentinov miris Voce Viva osvojio i Lady Gagu

Talijanska modna kuća Valentino predstavila je novi miris VOCE VIVA, napravivši time novi korak u povijesti linije Valentino Beauty. Zaštitno lice novog mirisa je pjevačica Lady Gaga.