Poznata zagrebačka gastro oaza, bistro Nico’s predstavlja novo, višeosjetilno putovanje pod kreativnim vodstvom vrhunskog i svima znanog chefa Gorana Kočiša.
Za sve kojima zima teško pada, fantastična paleta okusa u novom jelovniku Esplanadina Le Bistroa uljepšat će hladne zimske dane u Zagrebu.
Dobro je poznato da se među gradovima na Jadranskoj obali ističu, kad je o gastronomiji riječ, Split gdje se jede najbolja tjestenina, u Lici je najbolja janjetina, u Zagrebu štrukle, u Međimurju meso z tiblice.
Svaki Anin jelovnik čeka se s nestrpljenjem, a novi Zinfandel’sov à la carte donosi istinsku fantaziju okusa i niz uzbudljivih spojeva koje svakako vrijedi kušati.
Ako tražite destinaciju u Sloveniji koja kombinira prekrasne prirodne pejzaže, bogatu povijest i vrhunsku gastronomiju, Dolenjska bi trebala biti visoko na vašem popisu.
Vrijeme je jedne od jesenskih najdražih nam delicija – vrganja.
Omiljeno odredište Splićana za druženje i uživanje ponovno je otvorilo svoja vrata. S novim imenom i novom pričom, restoran Mokosh, smješten unutar povijesne vile Tončić
Smješten u slikovitom slovenskom gradiću Kobarid, restoran Hvala Topli Val već više od četiri desetljeća predstavlja pravi kulinarski biser u srcu slovenskog primorja.
Restoran Kabaj, smješten u srcu Goriških Brda, poznat je po svojoj fuziji slovenske, furlanske i habsburške kulinarske tradicije, a jela su inspirirana lokalnim namirnicama i bogatom poviješću regije.
Vrući ljetni dani pravo su vrijeme za slatka gastro osvježenja i bijeg od gradske vreve.
Evergreen Sushi Experience, sinonim za vrhunsku azijsku kuhinju u Zagrebu i omiljeno odredište za sve ljubitelje sushija, uskoro slavi gotovo deset godina uspješnog poslovanja.
Jellyfish in Space, popularni street food i cocktail bar u Martićevoj 71, slavi pet godina uspješnog poslovanja!