Restauranti

Jellyfish in Space, popularni street food i cocktail bar u Martićevoj 71, slavi pet godina uspješnog poslovanja!

San Sebastian, ili kako ga lokalci zovu, Donostia, je šarmantni grad na sjeveru Španjolske smješten uz predivnu baskijsku obalu.

Zagrebački restoran Zinfandel’s sa svojom prekrasnom terasom Oleander i zadivljujućim pogledom na grad i ovog proljeća postaje nezaobilazna oaza za istinske gurmane.

Zagrebačka gastro ponuda vrhunskih mesnih specijaliteta bogatija je za novo mjesto. The Bull, koji se nalazi u samom srcu Zagreba na zelenoj oazi u Tkalčićevoj 39

Veseli proljetni dani koje nestrpljivo iščekujemo pravo su vrijeme za nove gastro specijalitete i druženja na svježem zraku.

Mime’s obogaćuje brunch gastro scenu svojom slasnom ponudom koja će zadovoljiti i najistančanija nepca.

Crna kvinoja i marinirana buča s medom, jadranski škampi i fregola s lisičarkama, marmelada od mrkve i snijeg od jogurta, kroket s confitom od patke

Francuski kuhar Daniela Boulud u zemlji prilika? Teško da postoji slasnija preporuka od, ovjenčanog Michelinovim zvjezdicama, kuhara Daniela Bouluda

Najljepše je razdoblje u godini. Vrijeme kad najviše vremena provodimo u krugu obitelji i dragih nam ljudi.

Esplanadin Zinfandel’s proglašen je europskim hotelskim restoranom godine na prestižnoj dodjeli nagrada European Hotel Awards 2023.

Spremate li se uskoro posjetiti bajkoviti Amsterdam, koji vrvi restoranima i mjestima na kojima možete fino jesti, ipak valja napomenuti da, kao i u svakom gradu, ima izvrsnih, dobrih ali i osrednjih mjesta za objed.

Omiljena zagrebačka gastro adresa Boogie Lab ima novi jesenski meni koji je ispunjen nutritivno bogatim povrćem. Ono će našem organizmu itekako koristiti u jesenskim danima.