Putovanja

Capri je smješten u napuljskom zaljevu i svjetski je sinonim za užitak te je najpoznatiji i najrazvikaniji među talijanskim otocima za luksuzni odmor, ponajviše ljetovanje.

Smještena na sjeveru Španjolske, kneževina Asturija pravi je dragulj za sve koji žele istraživati autentične kutke Europe, poput glavnog grada ovog dijela Španjolske, Ovieda.

Ovaj mali, ali nadasve šarmantan gradić, San Sebastián, smjestio se na obali Biskajskog zaljeva koji leži na sjeveru Španjolske, a ujedno pripada baskijskoj provinciji Gipuzkoa gdje je poznat i pod imenom Donostia.

Ako tražite mjesto gdje vrijeme staje, a svakodnevni stres nestaje, Datça je vaša sljedeća destinacija. Ovaj šarmantni gradić na jugozapadnoj obali Turske, smješten između Egejskog i Sredozemnog mora, pravi je skriveni dragulj koje još nije osvojio masovni turizam.

Neistražena mediteranska zemlja za opuštajući odmor Albanija došla je u sam vrh globalne liste popularnih destinacija u 2024 godini.

Sorrento, smješten na prelijepoj Amalfijskoj obali u Italiji, predstavlja pravi dragulj Mediterana.

Smješteno na strmim padinama koje se spuštaju prema blistavom Tirenskom moru, Positano je jedno od najčarobnijih mjesta na amalfijskoj obali.

Svako putovanje podrazumijeva istraživanje koje metodom pokušaja dovodi do iskustva. Ukoliko nas vodi pouzdani vodič, stjecanje iskustva je malo manje upečatljivo

Bilo da želite provesti ljeto u pitoresknom gradu Cavtatu, mjestu gdje su rođeni mnogi značajni Hrvati koji su itekako doprinijeli stvaranju hrvatskog identiteta, Cavtat nudi nešto za svakoga.

Hvar, jedan od najljepših otoka Jadranskog mora, poznat je po svojoj bogatoj povijesti, prekrasnoj prirodi i naravno, maslinama. Na ovom otoku nalazi se posebna kušaonica maslinovog ulja koja spaja tradiciju i modernost, pružajući posjetiteljima jedinstveno iskustvo.

Hvar je poznat po svojim prekrasnim plažama, kristalno čistom moru i živopisnim gradovima, ali pravi dragulji ovog otoka kriju se u njegovom zaleđu.

Ako ovo ljeto poželite ljetovati na predivnom Cavtatu otkrivamo vam gdje se možete ne samo kupati u Cavtatu već i hedonistički uživati u svakoj zraci sunca ili predivnim ljetnim valovima, drugim riječima naš prijedlog je otočić Supetar.