Poštovani čitatelji

Wish hr je portal za kulturu življenja koji korisnicima iz Hrvatske, ali i šire, omogućuje različite i vrijedne podatke, tekstove, fotografije i drugi interaktivni sadržaj koji život čine bogatijim i zanimljivijim.

Wish.hr je portal životnih zadovoljstava

Originalnim i nenametljivim pristupom već petnaest godina bilježimo izniman rast i posjećenost. No, važnije od brojeva i statistika, raduje nas čitati komentare naših posjetitelja o “napokon pronađenom internetskom mjestu pozitivnih vibracija”, što nam je prilikom stvaranja portala bila osnovna nit vodilja.

Stvorili smo zajednicu čitatelja i korisnika kojima je bio neophodan pomak od često agresivnog i negativnog internetskog sadržaja, kao i mjesto gdje će se s povjerenjem pronalaziti priče s pozitivnim modelima životnih radosti.

Slijedeći istaknutu viziju želja nam je stvoriti sustav strateškog partnerstva s vodećim akterima na području interijera, enologije, gastronomije, putovanja, hotelijerstva, wellnessa, zdravlja, estetike, trgovine i svega ostalog što život čini životom. Posebnu pažnju posvetili smo i intervjuima s osobama koje zauzimaju istaknute pozicije u zajednici kroz svoj rad i odlična postignuća.

Osim posjetitelja, o vrijednosti portala jasno pokazuju i učestali prijenosi Wish članaka od strane najposjećenijih hrvatskih internetskih portala (24sata.hr, Večernji hr, …). Zanimljiv i autentičan sadržaj bilježi sve veći broj čitatelja.

Cilj nam je i redefinirati klasični oglasni format te partnerima nudimo modele koje su u potpunosti prilagođeni potrebama čitatelja. Upravo na spomenutom području tražimo visoko profesionalne osobe koji žele surađivati na unosu novih sadržaja na portal (putem kreiranja zanimljivosti, prenošenja savjeta stručnjaka za određenu temu, …).

Karakter portala privlači posjetitelje ne samo iz Hrvatske već i njene brojne iseljenike te čitatelje iz drugih zemalja, koji su Wish.hr prepoznali kao mjesto korisnih i vrijednih informacija i zanimljivosti.

Tako smo razvili i njegujemo odnose s mnogim najznačajnijim hrvatskim i inozemnim tvrtkama i institucijama, a samo neke od njih su Quintessentially Lifestyle, Turkish Airlines, L’Oreal, P&G, Atlantik grupa, Beiersdorf, McDonald’s, Jamnica, Zvijezda, Hrvatski telekom, Ghetaldus, DM, Vivre, te još mnoge domaće i inozemne banke te osiguravajuća društva, marke iz automobilske industrije poput Audia, BMW-a, Toyote..

Radujemo se Vašim komentarima koje nam možete poslati na redakcija@wish.hr.

Fejsajte nam putem naše Wish hr Facebook stranice, a vejrujemo da ćete postati i dio široke publike i čitalačke zajednice na Wish hr Instagramu.
Ne zaboravite, Wish pretvara želje u stvarnost.
Čekamo Vas!

S poštovanjem,
Wish.hr tim
redakcija@wish.hr