Europa

Kako uživati u jednim od najljepših gradića Italije – otkrijte čari Locorotonda i Martina Franca

Otkrili smo najljepše skrivene kutke i dragulje Italije u pokrajini Puglie, gradovi Locorotondo i Martina Franca kriju čarobna mjesta za odmor i otkrivanje Italije iz nove perspektive odmora.

Otkrijte čarobnu Italiju: Najljepša mjesta Italije koja morate posjetiti barem jednom u životu

Italija, zemlja s bogatom poviješću, umjetnošću, i kulinarstvom, mami putnike iz svih krajeva svijeta. Vodimo vas na putovanje kroz njene najljepše gradove i regije, otkrivajući tajne, avanture, znamenitosti, must-have mjesta te najbolje restorane i tradicionalna jela koja odražavaju dušu talijanske kuhinje.

Zimska čarolija i ljetne tajne: Vodič kroz Sloveniju

Otkrivamo predivne predjele Slovenije: Skijanje, kultura i gastronomija od Maribora do Kranjske Gore!

Altamonte: Vodič kroz neotkrivene ljepote talijanskog sela gdje se spajau priroda i tradicija

Zašto posjetiti Altamonte? Ovo predivno mjesto moglo bi biti vaša sljedeća destinacija u Italiji. Kroz ovaj vodič otkrijte čari Altamontea, skrivenog dragulja na obali Italije koje je postalo jako popularno od kad je u njemu Denzel Washington snimao svoj film Pravedik 3.

Bogati, skupi i kozmopolitanski Zürich kulturna je prijestolnica u Švicarskoj

Iako će vas čaša božanstvenog bijelog vina Petite Arvine ili neki skromniji ručak u zgodnom restorančiću koštati pozamašniji iznos grad Zürich vrijedan je i obilaska i svake cijene.

7 razloga zašto bi Finska trebala biti na vašem radaru

Finska je poznata kao zemlja tisuću jezera. Osim što je Finska dom veselog čovjeka u crvenom, Djeda Mraza, ova je sjeverna zemlja također poznata po najvećem Lake Districtu u Europi, sa čak fascinatnih 188.000 jezera unutar svojih granica.

Italija čudesno lijepa zemlja povijesti, kulture i sjajne gastronomije

Italija je zasigurno turistička meka Europe za zaljubljenike u povijest, kulturu i nezaobilaznu dobru spizu!

Jezero Como u 48 sati – doživite obje strane hvaljenog jezera

Poznato po sjaju i glamuroznosti, jezero Como ima i avanturističku stranu. Provedite 48 sati doživljavajući obje strane hvaljenog jezera u sjevernoj Italiji.

Slovenija je prava riznica mjesta i atrakcija koje ćete odmah poželjeti posjetiti

Slovenija je zemlja prepoznata po svojim planinskim destinacijama, jezerima kao što su bajkovito jezero Bled i Bohinj, božanstvenoj Soči, prekrasnim dvorcima kao što je Otočec ili šarmantnim gradovima kao što su Ljubljana, Maribor ili Kopar.

Cipar idealan otok za predivan odmor

Dualna zemlja Sredozemlja za dvostruko uzbudljiviji odmor.