Europa

3 odlične ideje za glamurozno kampiranje u Sloveniji

Glamping u planinama ili među idiličnim brežuljcima postaje sve popularniji, a mnogima služi kao zamjena za odmor na moru, kako zbog bijega od gužvi, tako i od visokih temperatura.

Potražite osvježenje u kristalnim austrijskim Alpama

Ako su vam dosadile prenapučene plaže, toplo more i nemilosrdno prženje na suncu, ove godine odaberite malo drugačiju ljetnu destinaciju koja je blizu i nudi ponešto za svakog člana obitelji poput austrijskih Alpi.

Grčki otok Zákynthos cvijet jonskog mora

Zákynthos, poznat i pod nazivom Zante, otok je u južnom djelu Jonskog mora.

Cipar idealan otok za predivan odmor

Dualna zemlja Sredozemlja za dvostruko uzbudljiviji odmor.

Francuski gradić Carcassonne: nevjerojatna priča iz srednjeg vijeka

Na samom jugu Francuske, iznad glavnog puta od Toulousea prema Sredozemnom moru, skrio se maleni gradić velike povijesti – Carcassonne, glavni grad bivše provincije Languedoc u departmanu Aude.

Maribor – šarmantan gradić sa super hranom, vinom i okolicom

Drugi po redu najveći grad u Sloveniji, divan Maribor leži na obali rijeke Drave, na mjestu gdje se sastaju planinski masiv Pohorje, Dravsko polje, planina Kozjak te Slovenske gorice.

30 zanimljivosti o čudesnom Islandu

Ono što Island nudi, teško da ćete igdje druge pronaći.

Grad Dresden kralj kulture: otkrijte zašto ga treba vidjeti

Uljuljan u dolini rijeke Labe, ili kako je domaćini nazivaju Elbe, glavni grad njemačke pokrajine Saske Dresden oduzima dah svojom povijesnom ljepotom i modernim načinom života.

London serviran s osobnošću: omiljene atrakcije koje uvijek oduševljavaju

Svojim nebrojenim zabavnim atrakcijama, veličanstvenim muzejima, povijesnim građevinama, prekrasnim parkovima, jedinstvenom atmosferom

7 stvari koje trebate vidjeti u Luzernu

Sve žene na svijetu vrlo vjerotno se ne bi žalile kada bi im bolje polovice organizirale iznenađenje koje uključuje romatiku, planine i jezero.