Grad svetog Nikole

Sv. Nikola sa svojim pomoćnicima oduševio brojne mališane u zagrebačkom Zoološkom vrtu

Nakon dva dana bogatog programa, uz ugodnu atmosferu punu dječje radosti, plesa i pjesme, završio je dvodnevni program Grada Svetog Nikole.

Sveti Nikola za svoj dan posjetio djecu u Klaićevoj: Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmjeh

U ovo blagdansko vrijeme, čaroliju osmjeha zaslužuje svatko, pa i mališani Klinike za dječje bolesti Zagreb. Kako bi se darivanjem djeci barem na trenutak donijelo blagdansko ozračje i veselje, organizatori projekta Grada Sv. Nikole zajedno s poznatim sportašima, influencerima te partnerima posjetili su bolnicu u Klaićevoj donoseći prigodne humanitarne darove za ugodniji bolnički boravak.

GRAD SVETOG NIKOLE 2023 – Raspored događanja u Zoo Zagreb

Stiže, stiže, sve je bliže! U Zoo dolazi u svoj Grad Nikola i donosi nam pregršt darova, zabave i veselja za dječje adventsko događanje koje će se pamtiti.

GRAD SVETOG NIKOLE – najbolja dječja adventska zabava u 2023.

Ima jedan Grad potpuno drukčiji od svih, Grad koji priprema najbolje adventsko dječje događanje u zagrebačkom Zoološkom vrtu 5. i 6. 12. 2023.

Jedan jedini Grad Svetog Nikole uz čarobni program u ZOO Zagreb

Ima jedan grad potpuno drukčiji od svih. Ima jedan grad čaroban kojim vlada Nikola i dobre vile, a to je Grad svetog Nikole.

Pošaljite crtež i toplu želju te darujte osmijeh malim pacijentima

ŽELIM TI OSMIJEH akcija je portala Wish mama i Toyota Hrvatske te olimpijaca i paraolimpijaca Hrvatske za darivanje malenih pacijenata Klinike za dječje bolesti Zagreb u kojoj mogu sudjelovati i sva djeca koja pošalju svoj crtež i tako izmame osmijeh malim pacijentima koji u vrijeme blagdana nisu sa svojim obiteljima.

Nikolin kolač, šarene kućice i unikatne kuglice obilježile su Grad svetog Nikole 2022

Zavladala je adventska atmosfera prepuna zabave, radosti i veselja jer čarolija Grada Svetog Nikole koji organizira portal WISH MAMA

Nikolin kolač najfinija je blagdanska slastica uz Sandru Rončević i Hungry Mileta

Najfiniji kolač ove zime i ovih blagdana zasigurno je Nikolin kolač kojeg smo stvarali vodeći se tradicionalnim namirnicama i mirisima koji dozivaju najljepše vrijeme druženja s obitelji, a to je blagdan svetog Nikole.

Poseban i jedinstven Nikolin je kolač u Gradu svetog Nikole

Sveti Niko svijetom šeta i traži dječicu svoju….I gdje ih pronađe nego naravno u Gradu Svetog Nikole koji se ove godine 5. i 6. prosinca 2022. uselio u posebno dječje carstvo, ispred zabavnog parka Amazinga.

Raspored programa za 2022 – GRAD SVETOG NIKOLE

Ove će 2022. godine biti posebno radosno i veselo 5. i 6. 12. u Gradu svetog Nikole, jer smo se spojili s najzabavnijim parkom u Hrvatskoj, Amazingom.