Top 7

Top 7 najboljih blagdanskih filmova koji ne silaze s liste najveće gledanosti

Budući da smo u periodu novogodišnjih blagdana, obiteljskog okupljanja, pozitivnih vibracija

Top 7 najljepših katedrala u Europi kojima se divimo već stoljećima

Gdje god putovali i kamo god krenuli u razgledu mnogih znamenitosti nekog grada, najčešće dominiraju i obilježavaju ga u arhitektonskim ljepotama crkve i katedrale.

Top 7 nevidljivih zrcalnih smještaja u kojima biste poželjeli biti odmah

Svjetski dan arhitekture obilježava se 2. listopada radi odavanja priznanja vrhunskoj arhitekturi i talentiranim ljudima zaslužnima za nevjerojatna zdanja, predivne kuće i sjane hotele, odavanje časti za izvanredna arhitektonska umjetnička djela.

7 razloga zašto bi Finska trebala biti na vašem radaru

Finska je poznata kao zemlja tisuću jezera. Osim što je Finska dom veselog čovjeka u crvenom, Djeda Mraza, ova je sjeverna zemlja također poznata po najvećem Lake Districtu u Europi, sa čak fascinatnih 188.000 jezera unutar svojih granica.

Ovo je 7 najposjećenijih dvoraca svijeta – saznajte zašto

Znate li da je impresivni i bajkoviti dvorac Neuschwanstein u njemačkoj pokrajini Bavarskoj, koja je nekoć bila kraljevina za sebe, jedan od sedam najposjećenijih dvoraca svijeta. No, saznali smo koji su još dvorci u svijetu turistička atrakcija i nezaobilazna znamenitost velikog broja turista.

Osjetite nadahnuće dalekih putovanja uz zadivljujuće destinacije za odmor u prirodi

Pogledajte sedam izvanrednih dalekih destinacija u kojima ćete osjetiti nadahnuće za sva daljnja putovanja, a ova mjesta zadovoljiti će sve one koji imaju neutaživu želju za istraživanjem svijeta.

Sedam stvari koje niste znali o Juliju Cezaru

Julije Cezar već vam je odavno poznat po svojim osvajanjima i životu? Mislite li da ste već sve čuli o slavnom Juliju Cezaru, možda se varate :)

Egipatska kraljica Nefertiti i njene male tajne

Nefertiti je bila prelijepa supruga egipatskog faraona Amenhotepa IV, koji je vladao Egiptom u 14 st. prije Krista.

Vrtovi Italije – kojih top 7 ostavlja bez daha

Upoznajte neke od najljepših vrtova Italije.
Italija je poznata zbog svojih znamenitosti, umjetnosti, kulture i brojnih spomenika, no i po svojim mnogobrojnim prekrasnim vrtovima.

Nizozemska je tipična po 7 stvari znate li koje su to?

Nizozemska je jedna od specifičnijih zemalja zapadne Europe, a posebna je po mnogobrojnim stvarima koje su tipične upravo za ovu zemlju.