Ljetne kraljice voća sočne trešnje obožavaju kako djeca tako i odrasli.
Rijetko tko od nas ne voli sladoled, a raspon generacija koji voli uživati ližući sladoled kreće se od djece pa sve do generacija treće dobi.
Svježi patlidžani prava su poslastica na tanjuru, a ako im dodamo pelate od oguljenih rajčica u vlastitom soku te mozzarellu i parmezan ovaj sočan recept poželjet ćete raditi i više puta u razdoblju od lipnja pa sve do studenog kada se patlidžan može nabaviti.
Sladoled se smatra najstarijom slastica na svijetu i u mnogima je omiljeni desert.
Donosimo super dva recepta za brzo i lako kuhanje finog obroka sa samo 5 namirnica. Televizijska serija „Jamiejeva brza i laka jela“ ponovno će oduševiti gledatelje diljem svijeta.
Jagode su savršeno sezonsko voće pune vitamina C koji je najjači borac u održavanju imuniteta organizma.
Jedna od najznačajnijih i najomiljenijih kuhinja svijeta nosi naziv talijanska kuhinja, a obuhvaća tipična jela i namirnice specifične za područje Italije i tradiciju te predivne zemlje.
Topli dani i vikendi uvijek pozivaju na pečenje roštilja i uživanje u pripremi hrane na otvorenom.
Mnogo je načina pripreme krompira, namirnice “za siromašne” koja je othranila generacije i generacije… Iako je jako zasitan, ustvari krompir je dijetalna namirnica jer sadrži jako malo kalorija (1 srednji krumpir ima samo 100 kalorija) i skoro uopće ne sadrži masti (99,9%).
Demotiviraju vas savršeno dekorirani kolači blogera na Instagramu?