Med i sir čovjek pravi i uživa u njima od davnina.
Kreću nam vrući ljetni dani u kojima se želimo osvježiti i opustiti uz poneki koktel u večernjim satima, kada je zalazak sunca najljepši prizor.
Mnogi od nas strastveni su ljubitelji muffina, ali podjenako i čokolade i talijanskog cappucina, a sad zamislite sve to spojeno u desert iza ručka!
Kachumber, ili cachumber savršeno je jelo, zapravo salata, a bilo da ga serviramo kao ručak ili međuobrok, u ovim proljetnim danima izvrsno osvježava svakodnevnu prehranu.
Ovisno o vašim željama ovaj burek se može pripremati od raznih vrsta mesa, a kuhari i pravi gurmani smatraju da je burek od mesa jedino ispravno zvati burekom, sve ostalo su pite (poput pite od sira, krumpira, zelja…).
Često čujemo kako je najzdravije pripremati jela sa sezonskim namirnicama, a upravo je sezona šparoga u punom jeku.
Recept za laganu, osvježavajuću salatu od lososa koja se uz to brzo sprema donosi nam naša kolumnistica Katarina Štimac.
Huevos Rancheros tradicionalni je meksički doručak, bogatog okusa i mirisa koji je savršen za početak jutra.
Budući da smo uslijed situacije s koronavirusom te najvećim dijelom dana kod kuće, IKEA je odlučila iznenaditi nas receptom za svoje čuvene ćufte koji možete po želji lako napraviti.
Pomisao na fini sočan sendvič uvijek izaziva zazubice, a ako je on pripremljen od kvalitetnih namirnica onda je ujedno i nutritivno vrijedan.