
Ovaj recept, za izvrstan i sočan sendvič, dolazi nam iz Engleske, a obožava ga za svoje goste pripremati chef Adam Smith.
Restoran Coworth park, u kojem predano radi, već je dvije godine za redom nagrađen Michelinovom zvjezdicom, a izvršnim kuhar Adam rado je podijelio s nama sastojke za sendvič koji je najtraženiji u ovom luksuznom mjestu gdje je hrana pravi gastronomski doživljaj.
Sastojci za sendvič
8 šnita kruha omiljenog kruha
8 jaja
2 žlice majoneze
1 glavica šalot luka
maslaca
potočarka
sol i papar
Priprema
Jaja stavite kuhati oko 8 minuta. Ohladite ih i ogulite, a zatim ih nasjeckajte s nožem, kako bi dobili sitne komadiće.
Luk nasjeckajte na sitno te ga dodajte u jaja zajedno s majonezom.
Posolite i popaprite po izboru.
Na kruh razmažite maslac te potom nanesite mješavinu jaja i majoneze.
Razrežite na trokute kruh i ukrasite ga s potočarkom te takav veseli sendvič poslužite za doručak kao sjajan početak dana.
Dobar tek!
Quintessenically Group je britanska concierge tvrtka koju su 2000. osnovali AARON SIMPSON, Ben Elliot i Paul Drummond. Sjedište tvrtke je u Londonu i posluje sa 60 ureda širom svijeta, gdje je LARA HAM predsjednica Uprave Quintessentially kluba za jugoistočnu Europu.
