Recepti svijeta

Parfait od kave – Semifreddo desert

Predlažemo vam elegantan i lagan recept za pripremu semifredda od kave pripremljenog s espressom: Parfait od kave.

Panettone s kremom zabaglione od kave

Bilo da pripremate jutarnje iznenađenje, ukusnu večeru s prijateljima, ručak ili slastan zalogaj, poznati tradicionalni talijanski slatki kruh panettone (doslovno “veliki kruh”) najbolji je odabir.

Božićni čajni kolačići

Prepustite se izradi odličnih tradicionalnih čajnih kolačića.

Palenta ili žganci u novom ruhu: kad se spoje moderno i tradicija

Nekada jelo za siromahe, a danas kao dio menija fine-dining restorana, palenta ili žganci je prošla dugi put kroz kulinarsku povijest.

Rib eye wok specijalitet za prstiće polizati

Jesenski ručak većini nas je omiljen. Ovo vrijeme godine dozvoljava težu te masniju hranu, no uvijek trebamo paziti na ravnomjeran unos kalorija.

Pljukanci s tartufima prava su delicija svakog stola

Pljukanci s tartufima idealna su delicija koja će osvježiti naš svakodnevni odabir. Savjet Khalinih gastro stručnjaka je da prvo pljukance izlupamo na maslacu kako bismo dobili njihovu kremoznost.

Patka u umaku od naranče

Pravo je vrijeme za ukusnu i sočnu patku spravljenu u umaku od naranče.

Confit od palmide s tikvicama ala David Skoko

Confit ili pripremanje hrane u masti stara je tehnika pripremanja jela a ovaj recept za ukusnu palamidu s tikvicama donosi samo za vas chef David Skoko.

Salata od gambera s muštardom kako je priprema chef Skoko

Salata je uvijek odličan izbor, bilo kao glavno jelo bilo kao prilog, no ova od gambera s muštardom za koju vam recept daje
chef David Skoko posebno će vas oduševiti.

Krem juha od gljiva prema prema Jamieu Oliveru

Obožavam intenzivan zemljani okus ove glatke, kremaste juhe od gljiva – pravi kalsik.