Neobična ukusna salata s bakalarom, tikvicama i finim začinima kao stvorena za vašu dijetu odnosno dijetalnu prehranu kao ručak ili večera prepuna novih i jako finih okusa.
Kad sam objavila ovaj jednostavan recept s basmati rižom i kokosovim mlijekom, zaista laganog jela za curry piletinu na svojoj Facebook i Instagram stranici
Razne su kombinacije pogača u Dalmaciji, ali na Visu se je uvriježila viška pogača. Sigurno je da se u u davnim vremenima radila s usoljenom ribom, i da se općenito koristilo ono što se imalo pri ruci, ali onošto višku pogaču
Poznata je dobrobit carskih šparoga, bile one zelene, bijele ili one samonikle u prirodi stoga vam donosimo recept u kojima fuži i šparoge čine izvrstan splet sjajnih okusa.
Worcestershire umak omiljeni je dodatak mnogim receptima, daje jelima specifičan “umami” (slak/kiseli okus) okus, a sastojak je koji daje nevjerojatno fin okus mnogim jelima!
Počela je sezona carskih šparoga pa vam donosimo izvrstan recept za juhu od šparoga i to prema receptu poznatog chefa Kornelija Malića.
Ovog Uskrsa pripremite Pasku, sočan i mirisan ukrajinski kruh.
Za sve ljubitelje sushi ukusnih zalogaja s okusom morskih plodova, u ovom slučaju kamenca, ovaj će recept biti pravo osvježenje na trpezi.
Rižoto ili kako ga zovu uz hrvatsku obalu rižot, uvijek je odlična delicija, a još kad se radi s kamenicama onda postaje prava rapsodija okusa.
Pršut je u stvari na zraku sušen i dozrio mesni proizvod od cijelog svježeg svinjskog buta, a velika većina ljudi teško mu može odoljeti.