Recepti svijeta

Vruća čokolada idealan je zimski napitak

Vruća čokolada! Zašto? Savršena je za vrijeme hladnih zimskih mjeseci, a idealna je i kao dodatak večeri na kraju dana.

Pripremite tradicionalne božićne kolače i slastice

Blagdani Božića i Nove godine posebni su i zbog mirisa koja nas više nego ikada znaju vratiti u djetinjstvo.

Miris zime uz punč od crnog vina

Punč je postao jedan od najpopularnijih zimskih pića.

Parfait od kave – Semifreddo desert

Predlažemo vam elegantan i lagan recept za pripremu semifredda od kave pripremljenog s espressom: Parfait od kave.

Panettone s kremom zabaglione od kave

Bilo da pripremate jutarnje iznenađenje, ukusnu večeru s prijateljima, ručak ili slastan zalogaj, poznati tradicionalni talijanski slatki kruh panettone (doslovno “veliki kruh”) najbolji je odabir.

Božićni čajni kolačići

Prepustite se izradi odličnih tradicionalnih čajnih kolačića.

Palenta ili žganci u novom ruhu: kad se spoje moderno i tradicija

Nekada jelo za siromahe, a danas kao dio menija fine-dining restorana, palenta ili žganci je prošla dugi put kroz kulinarsku povijest.

Rib eye wok specijalitet za prstiće polizati

Jesenski ručak većini nas je omiljen. Ovo vrijeme godine dozvoljava težu te masniju hranu, no uvijek trebamo paziti na ravnomjeran unos kalorija.

Confit od palmide s tikvicama ala David Skoko

Confit ili pripremanje hrane u masti stara je tehnika pripremanja jela a ovaj recept za ukusnu palamidu s tikvicama donosi samo za vas chef David Skoko.

Salata od gambera s muštardom kako je priprema chef Skoko

Salata je uvijek odličan izbor, bilo kao glavno jelo bilo kao prilog, no ova od gambera s muštardom za koju vam recept daje chef David Skoko posebno će vas oduševiti.