Dobrom i sočnom rižotu teško tko može odoljeti, a još kada nam recept donosi chef David Skoko znamo unaprijed da će nas okusi osvojiti.
Žute su dunje odnedavno postale opet pravi gastronomski hit i trendovsko voće, a ovaj puta vam donosimo recept za žele od dunja i vina.
Istra je poznata po finim gastronomskim zalogajima, a jedna od prvih pomisli na ukusan obrok istarski su fuži koji pružaju sjajne mogućnosti u kombinacijama i sljubljivanju s autohtonim istarskim namirnicama, poput sjajnih tartufa.
Fermentirana hrana prava je prirodna ljekarna koja naše tijelo održava zdravim i jakim, a uz ovaj recept prema kojem ćete napraviti svoj fermentirani češnjak zasigurno ste korak više prema jačem imunitetu.
Uz ovaj recept vaša će jutarnja i popodnevna kava poprimiti nove dimenzije užitaka. Donosimo vam recept za pripremu savršene Caffe Latte mirisne kave u nekoliko jednostavnih koraka.
Od kupina se radi i vino i sok i sirup, a mi vam danas donosimo recept za pekmez od kupina koji će vas podsjećati na dugo toplo ljeto svaki put kada ćete uživati u svom doručku.
Mnogima od nas roštilj je skoro pa nezamjenjiv način pripreme hrane u ljepšim i sunčanijim danima, ali zna se da dobar roštilj i namirnice koje pripremamo na njemu trebaju biti fino začinjene.
Ljetna kombinacija boja i okusa u deliciji kakvu vjerojatno još niste probali. Ribizle, med i jabuke u kolaču slastica je koju svakako morate probati.
Manhattan je savršen koktel za ovo vruće ljeto, a pružiti će vam sasvim drukčije osvježavajuće iskustvo ispijanja.
Ljeto je vrijeme kada želimo jesti lagana, osvježavajuća jela, baš kao što je juha od jogurta čiji vam originalan recept donosimo ravno iz Istanbula.