Doživite tajlandski raj na zemlji

Sunce, more i topli pijesak pod nogama – postoji li bolji recept za sreću od odlaska na Tajland?

krabi-6

Tajland, egzotična i uzbudljiva zemlja smještena na jugoistoku Azije, privlači brojne posjetitelje i avanturiste iz cijelog svijeta. Poznata i kao zemlja s tisuću osmijeha, s obzirom na njezine uvijek nasmijane stanovnike, ispunjena je najrazličitijim i najšarenijim okusima, mirisima, bojama i osjećajima, koji svakome koji ju posjeti, ostanu urezani zauvijek u srcu.

krabi-1

Tajlanđani su iznimno ponosni na svoju kuhinju, u kojoj vješto kombiniraju pravo malo bogatstvo vrhunskih svježih namirnica i aromatičnih začina, stoga se smatra jednom od najpopularnijih i najcjenjenijih kuhinja na svijetu.
OVDJE ćete pronaći 7 tajlandskih jela koje morate isprobati na Tajlandu

OVDJE donosimo sjajan recept s Tajlanda za sve koji vole škampe!
Tajlandski škampi recept su koji ćete obožavati

krabi-3

Pored gastronomije, Tajland je poznat i po bogatom kulturnom naslijeđu i povijesti, uzbudljivom glavnom gradu Bangkoku, prekrasnim hramovima i bujnoj vegetaciji.

OVDJE vam donosimo najbolji vodič kroz Bangkok

krabi-2

No, Tajland također skriva jedan čarobni dragulj, poznatiji pod nazivom Krabi

Prelijepe pješčane plaže, kristalno čisto more gotovo nestvarno plave boje, prostranstvo palmi i preslatke životinjice na svakom koraku – prizori su tipični za Krabi, pokrajinu koja s pravom nosi epitet tajlandski raj.

krabi-4

Tu se nalaze Phi Phi otoci, koji su svjetsku slavu stekli filmom ”Žal”. Za sve pustolovce, Krabi nudi jedinstveno iskustvo istraživanja unutrašnjosti džungle, obilazak nacionalnih i parkova prirode, ronjenje s tropskim ribicama, vožnju kajakom kroz šumu mangrova, relaksirajuću tajlandsku masažu, kupanje u ljekovitom Smaragdnom bazenu usred džungle, i još mnogo, mnogo toga. Zaista pravi raj na zemlji.

krabi-5

OVDJE upoznajte još neke najpopluarnije otoke i mistične predjele rajskog Tajlanda

Tajland krije Soneva Kiri resort u srcu mistične prirode rajskog otoka
Najzanimljiviji otok Tajlanda je Koh Pangan
Otok Phuket svjetski je najpopularniji otok Tajlanda

Uz dopuštenje: PR 365 (sve fotografije)

Facebook Like Button