Tajland krije Soneva Kiri resort u srcu mistične prirode rajskog otoka

U jednoj od izuzetnih prirodnih ljepota Tajlanda, svjetski poznata tvrtka Soneva osmislila je mjesto za odmor kako bi pružila nezaboravno iskustvo.

Soneva Kiri uz boravak u luksuznom okruženju, osigurava svojim gostima upoznavanje netaknutog Tajlanda, posjet tradicionalnim selima i užitak u lokalnoj kuhinji.

Odmaralište je smješteno, u jugoistočnom dijelu Tajlandu, na bujnom otoku Koh Kood. Ovo lagano pristupačno ali ipak spokojno mjesto za odmor, udaljeno je samo jedan sat leta privatnim avionom od užurbane Bangkoške zračne luke.

soneva-kiri-resort-thailand-1

Čim avion sleti na ovaj tajlandski raj na zemlji, na otok Soneva Kiri, pogled se pruža prema prekrasnom, bistrom tirkiznom moru s netaknutim pješčanim plažama koje oduševljavaju svojim tropskim krajolikom, baš kao što zamišljate Tajland.

Ova mistična zemlja je spoj raznih kultura, tradicija, egzotičnih mirisa i očaravajuće kuhinje sve zaokruženo idealnom klimom tijekom cijele godine.

soneva-kiri-resort-thailand-2

Soneva Kiri nudi spektakularni izbor privatnih rezidencija koje naglašavaju i pružaju savršen način za upoznavanje ljepote prostora. Glavna nit vodilja osmišljena je s ciljem očuvanja okoliša. Korišteni su samo timovi vrhunskih profesionalaca koji su uz načela održivog ekološkog dizajna i izborom materijala te metodama izgradnje pridonijeli zaštiti okoliša.

soneva-kiri-resort-thailand-3

Svaka lokacija pojedine rezidencije je pomno odabrana kako bi pružila maksimalnu razinu privatnosti i mira uz predivan panoramski pogled na prirodu te da zadrži blizinu i lagani pristup uslugama kao i osobnu uslugu butlera.

Vile se sastoje od odvojenih prostora za odmor a spojene su šetalištem te neprimjetno spajaju unutrašnjost i vanjski prostor. Smještaj je raskošan a uključuje parne sobe, spa apartmane, teretane, privatne bazene, vodeni tobogan da nabrojimo samo neke od ključnih značajki.

soneva-kiri-resort-thailand-4

Ovo mjesto za odmor svjetske klase ima sve pogodnosti koje možete očekivati, veliki izbor raznovrsnih jela koje uključuju uzbudljive gastronomske večere koje će raznježiti čak i najiskusnije svjetske putnike i gastronome.

Goste očekuje široki izbor aktivnosti koje nadahnjuju maštu a uključuju kino na otvorenom, privatnu zvjezdarnicu za promatranje noćnog neba u najljepšem izdanju. Gostima koji traže aktivniji odmor na raspolaganju stoji potpuno opremljen centar za ronioce ili uživanje u divljini uz pratnju poznavaoca permakulture.

soneva-kiri-resort-thailand-5

Djeca su dobrodošla i imaju svoj vlastiti prostor u kojem će se zabavljati satima omogućujući roditeljima predah i mogućnost da u potpunosti iskoriste tretmane u nagrađivanom Six Senses Spa centru.

soneva-kiri-resort-thailand-6

OVDJE saznajte još nekoliko zanimljivosti o Tajlandu i njegovim najpopularnijim otocima!
Tajland je uzbudljiva zemlja prepuna kontrasta

Najzanimljiviji otok Tajlanda – Koh Pangan
Otok Phuket svjetski je najpopularniji otok Tajlanda

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button