Gurmanska odredišta svijeta

Želite li uživati u različitim kuhinjama ili samo razveseliti svoje nepce novim ukusima predlažemo savršena mjesta za ljubitelje hrane širom svijeta.

 

Otkrivanje okusa

Gritti palača, Venecija
Istražite fantastičnu Veneciju punu prekrasnih umjetnina i kulture na mjestu gdje je glavni kuhar Danielo Turc u palači Gritti. Obilaskom Rialto tržnice tijekom boravka u Gritti Epicurean školi, ovaj majstor kulinarstva nudi prekrasan način da naučite, okusite i otkrijete tradicionalnu venecijansku kuhinju.

 

Večera u vulkanu

Thrihnukagigur vulkan, Island
vulkan
Otputujte preko vrha kratera ugaslog vulkana do same kratera magme koja je nekada bila prepuna lave. Ovdje možete ručati u pravom stilu na jedinstvenom mjestu na zemlji u ovoj ljudima dostupnoj vulkanskoj ljepoti i jedinstvenosti koja svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo.

 

Kuhinja drugih kultura

Les Cinq Djellabas, Maroko
les-cinq-maroko
Doživite autentičan Maroko, s njegovim raskošnim tržnicama i kulinarstvom, dok boravite u luksuznom butik hotelu sa prekrasnih10 eko kuća. Ovo je pogodno polazište za sve ljubitelje koji žele otkriti različite vrste hrane autentičnih sastojaka na ovom živahnom mjestu.

 

Iskonski užitak

Laucala otok, Fiji
luacala-fiji
Naselje na privatnom otoku pokraj iznimno velike farme s pogledom na tirkiznu lagunu i pješčanim plažama, pruža više od svojih 5 zvjezdica koje posjeduje. Sve na otoku je organski uzgojeno te odražava filozofiju “od-farme-do-stola” s velikim izborom ukusnih jela.

 

Ukusni banketi

Istana Semer, Bali
istana-bali
Uživajte u čistom luksuzu, u srcu prekrasnog Balija u klasičnoj vili s pet luksuznih soba. Uz tradicionalni dizajn tipičan za ovo podneblje iz velike blagovaonice nudi se zapanjujući pogled na bespregledna polja riže. Ova villa savršeno je mjesto kako za boravak u miru tako i za proslave, priređivanje banketa i uživanja u većem društvu prijatelja.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button