Pustolovine i doživljaji na najljepšim destinacijama svijeta

Donosimo vam jedinstvene i uzbudljive destinacije diljem svijeta na kojima ćete moće uživati u onim aktivnostima koje vas najviše privlače. Bilo da volite degustacije vina, lov na tartufe ili aktivnosti po vlastitom odabiru, otkrijte izbor koji je savršen spoj različitih iskustava.

Borgo Santo Pietro, Italija

borgo-1
Prepustite svoja osjetila užicima Toskane, zemlji dobrog vina i hrane. Odsjednite u luksuznoj vili Borgo Santo Pietro a nikako nemojte propustiti posjet vinariji Casanova di Neri, u poznatom vinskom području Montalcino. Možete se upustiti u ekskluzivnu turneju te svoje okusne pupoljke iznenaditi s gurmanskim slijedom od pet jela.

Song Saa, privatni otok, Kambodža

song-saa
Odsjednite usred djevičanske prirode u bujnoj džungli Kambodže, samo 35 minuta udaljeno od Sihanoukville. Pobjegnite od energičnosti i užurbanosti svakodnevice na otok Song Saa te uživajte u jutarnjoj jogi, safariju, ronjenju, kajaku ili šetnji po prašumi. Nemojte nikako propustiti lokalnu farmu u kojoj možete okusiti kambodžanskog stila života.

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort, Francuska

terre-blanche
Terre Blanche obiteljski paket omogućit će vam da uživate u golfu, tenisu, spa tretmanima ili se uputite u istraživanje Azurne obale. Uz dječji klub koji uključuje puno aktivnosti u kojem će se djeca zabavljati, možete otkriti drevna naselja u kojima možete kušati francuska vina ili lutati po lokalnim tržnicama.

Castiglion del Bosco, Italija

castiglion-del-bosco
Jesen je čarobno vrijeme za posjet Toskani dok traje sezona tartufa. Odsjednite u Vili Alba u Castiglionu del Bosco okruženi prirodnom ljepotom i kulturnom sofisticiranošću. Upoznajte gastronomiju iz prvu ruke i otkrijte zašto je Italija poznata po izvrsnoj hrani dok šećete šumama u potrazi za tartufima uz pomoć vrhunski dresiranih pasa i lovaca.

Otok Mustique, istočni Karibi

mustique-island
Poboljšajte svoje teniske vještine u pet dana pod stručnim nadzorom najboljih svjetskih trenera i doživite jedinstveni uvid u tajne kako se stvaraju svjetski prvaci. Sve to na najljepšim svjetskim otocima Mustique, koje vam pružaju bezbroj drugih aktivnosti na dohvat ruke kao što su jedrenje, ronjenje, joga.

 

 

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially
tel: +385 (0) 1 777 6164

Facebook Like Button