Otok Song Saa, Kambodža

Dva skoro netaknuta otoka u bisernom kambodžanskom arhipelagu Koh Rong, leže jedan pored drugoga. Na kmerskom lokalnom jeziku zovu ga Song Saa, što znači zaljubljeni par.

Song Saa privatni je otok zavodljiv kao i što mu ime označava. Zamislite intimu. Zamislite luksuz. No, prije svega zamislite sklad sa svim elementima prirode koji čine ovo mjesto toliko posebnim.

song-saa-1

Resort se prostire na otocima Koh Ouen i Koh Bong, koji su spojeni malenim pješačkim mostom preko morskog rezervata koji je uspostavljen kako bi se očuvao greben i morski život koji uključuje kornjače, morske konjice i egzotične vrste tropskih riba.

song-saa-2

Gostima koji izaberu ovaj raj na zemlji za odmor na raspolaganju stoje luksuzne vile koje su smještene tik iznad vode i s predivnim pogledom na beskonačnu pučinu oceana. Cijeli kompleks izgrađen je od održivih materijala s najvećim mogućim obzirom prema prirodnom okolišu. Gostima i ljubiteljima prirode nudi se bezbroj zanimljivog sadržaja od vodenih aktivnosti, raznih avanturističkih sportova, a za one koje žele potpuno opuštanje na raspolaganju su smirujući tretmani koje se nude unutar wellnessa.

song-saa-3

U samom srcu ovog ovog predivnog mjesta za odmor je restoran vrhunske klase i salon spektakularno smješten iza linije obale, potpuno okružen morem. Nakon večere uvijek je dobrodošla romantična šetnja drvenom rivom koja će vas oduševiti svojim izvanrednim položajem za promatranje očaravajućeg zalaska sunca, morskih pejzaža ili zvjezdanog svoda.

song-saa-4

Od trenutka kada se nogom stupiti na tlo ovog otoka svaki čovjek naprosto ostavlja sve brige iza sebe.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button