Spektakularne zimske planinske kolibe

Skijanje predstavlja idealni zimski odmor, ali zašto ne uživati i u nizu ostalih zimskih blagodati, provodeći ugodna popodneva ispred tople vatre u kaminu ili isprobavajući hranu na planinskim vrhuncima. Zvuči ugodno? Dopustite nam da vas povedemo na savršene snježne brežuljke.

Planinska koliba Montana, Verbier

chalet-la-montana
Planinska koliba Montana, luksuzna koliba jedna je od stilski najraskošnijih i najtraženijih u odmaralištu Verbier koji se nalazi u Švicarskoj. Nedavno je preuređena s velikom ljubavlju te se može pohvaliti nevjerojatno udobnim interijerima sa sedam velikodušno raskošnih spavaćih soba u kojima se gosti mogu smjestiti nakon pustolovnog dana na snježnim padinama. Pridodajte tome doživljaju nevjerojatan pogled na okolne vrhove s velike terase, tursku kupelj za opuštanje u vašoj sobi pa i kuharske savjete osobnog kuhara.

Planinska koliba Zermatt Peak, Zermatt

chalet-zermatt-peak-1
Jedna od najtraženijih planinskih kuća u Švicarskoj, koja je nominirana sa nekoliko arhitektonskih nagrada, Zermatt Peak pruža vrhunski skijaški odmor s “all inclusive” odmorom. Ova raskošna kuća prostire se na 6 katova, a gosti mogu uživati u nevjerojatnim pogodnostima, od vinskih podruma, wellnessa, knjižnice pa do skijaške sobe s grijačima za čizme. Ova koliba je opremljena s luksuznim interijerom i dizajnerskim namještajem, a sačinjena je od pet fantastičnih soba s otvorenim dnevnim boravkom. Koliba je prostorno izvrsno osmišljena te uključuje i puni sastav osoblja sačinjenog od recepcionara, domaćica, menadžera do kuhara s Michelinovom zvjezdicom.

La Petite Beragie, Courchevel

petit-bergerie
Predivna luksuzna planinska kuća La Petite Beragie smještena je na obroncima Courchevela u Francuskoj. Petite Beragie nudi savršen boravak i više nego ugodnu atmosferu, pogodnu za bezbrižna popodneva i predvečerja. Vlasnik objekta je ujedno i dizajner interijera te je unutrašnjost osmišljena do zadnjeg detalja, a glavna tema su mir i sofisticiranost. Gosti mogu uživati u otvorenom dnevnom boravku, tri spavaće sobe i uzbudljivom dječjom sobom s krevetima na kat te očaravajućim vrtom.

Planinska koliba Le Namaste, Courchevel

le-namaste-copyright-marc-berenguer
Jedna od vodećih planinskih koliba u Courchevelu u Francuskoj, Le Namaste pruža šarmantan boravak s čudesnim sadržajima. S otvorenim dnevnim boravkom, četiri spavaće sobe i dječjom sobom ova koliba je idealan izbor za zimski obiteljski odmor. Opremljena je sa sobom za masažu, saunom, barom, bazenom, vinskim podrumom, tako da gostima pruža dovoljno aktivnosti u slučaju da zabava na snježnim padinama nije jedina vrsta zabave i odmora. Na velikom balkonu koji je okrenut prema jugu možete se opustiti i uživati u spektakularnom krajoliku, a u jutarnjim satima možete blagovati u doručku na svježem jutarnjem zraku prije nego se odlučite na spuštanje po snježnim stazama.

Uberhaus, Lech

uberhaus-lech
Uberhaus ski-in, ski-out planinska koliba nalazi se u ekskluzivnom području Oberlech u Austriji, te je jedna od najpoželjnijih smještaja na tom području. Nepregledne planine u okruženju pružaju predivan pogled. Unutrašnje uređenje ove planinske kolibe spoj je sofisticiranosti i elegancije s iznimno lijepim namještajem. Nakon avanture na snijegu, jednostavno doskijate do ulaznih vrata gdje vas čeka ugodna toplina vatre iz kamina. Poslije vanjskih aktivnosti možete se opustiti u turskoj kupelji, vanjskoj toploj kadi ili sauni. U ponudi se također nalazi i jedan veliki apartman s četiri dvokrevetne spavaće sobe i tri kreveta na kat. Ovo udobno utočište nudi obitelji ili grupi prijatelja potpuni skijaški užitak sa svim nevjerojatnim sadržajima koje Uberhaus može ponuditi.

 

 

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially
tel: +385 (0) 1 777 6164