Amanzoe vile, Porto Cheli, Grčka

Neobično ime ove ville potječe od spoja riječi “mir” na sanskrt jeziku te grčke riječi “život”. Svakako će svaki posjetitelj ove ville osjetiti miran život boravkom u prekrasnom prostoru i okolini u kojoj se zatekao.

amanzoe-05

Smještena na Peloponezu, u južnom dijelu kontinentalne Grčke, ovo spokojno primorsko utočište samo je nekoliko sati avionom udaljeno od europskih metropola, a samo 25 minuta helikopterom ili dva sata vožnje automobilom od Atene.

amanzoe-01

Kompleks Amanzoe vila, nalazi se pokraj malenog grčkog mjesta Porto i predstavlja dio ekskluzivne zajednice koje je stvorio jedan od vodećih ljudi kompanije Dolphin Capital Investors. Ovaj raj na zemlji izmišljen je i realiziran za sve one koji traže potpunu privatnost i najvišu razinu usluge u prirodnom okruženju nesputane ljepote.

amanzoe-03

Uljuljane između stoljetnih maslinika, vile krasi izniman dizajn i prekrasan panoramski pogled na Egejsko more s jedne strane a s druge na planinske masive u unutrašnjosti. Amanzoe vile imaju pristup zapanjujuće lijepoj privatnoj plaži u osamljenoj uvali te pristup nizu aktivnosti na otvorenom uz visoki stupanj sigurnosti.

amanzoe-04

Kvaliteta dizajna je osigurana pod projektom vodećeg arhitekata Eda Tuttlea a Amanzoe resort nudi nenadmašnu eleganciju, uslugu pa čak i stambene vile. Vile Amanzoe kraj Porto Chelia su neupitno najekskluzivniji i najuzbudljiviji objekt Azurne obale Mediterana.

amanzoe-02

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button