Ako putujete New York odsjednite u The Mark hotelu

Savršeno smješten na Upper East Sideu, hotel The Mark je luksuzno i dizajnerski osviješteni hotel koji spaja staro i novo.
Kao jedan od najboljih hotela New Yorka The Mark nudi besprijekornu uslugu od trenutka kada stupite u predvorje hotela te neizmjeran šarm koji se teško može mjeriti s bilo čime. Udobnost i europski ugođaj vidljiv je na svakom koraku.

Posebice se ističe Gallery apartman koji nudi tri spavaće sobe s otvorenim pogledom na jugoistočni dio gradske vizure. Posebno je dizajniran od strane Jacques Grangea s radovima odabranim od strane galerije Leila Heller.
Apartman nudi besprijekoran stil s kasetiranim stropom i specijalnim podnim oblogama, Boffi kuhinjom i velikom mramornom kupaonicom.
Štoviše, ovaj apartman kao i svi ostali, nudi kao dobrodošlicu ukusne makarone Lauduree kao odličnu poslasticu za sladokusce :)

the-mark-hotel-1

Naprosto je užitak probuditi se u Gallery apartmanu ili u nekoj od drugih prostranih soba ovog hotela te poslije doručka otići na jutarnju šetnju Central parkom koji je simbol New Yorka, a nalazi se u neposrednoj blizini ovog hotela.

Dane možete provoditi i u istraživanju fantastične okoline u kojoj ćete pronaći veliki broj trgovina, mjesta na kojima se uživa u kulturnim sadržajima te restorana koji nude različite vrste kulinarskih užitaka.

Ako želite možete skoknuti do Metropolitan muzeja, pogledati mjuzikl na Broadwayu ili kupovati na Madison aveniji, a sve je to moguće iz neposredne blizine The Mark hotela. Svakako iskoristite i različite mogućnosti koje se nude u hotelu za sve prilike pogotovo ako ste obitelj s djecom. U ovom hotelu na raspolaganju su dječja kolica, ili pedicab za zabavan i ekološki prihvatljiv način obilaska te klasični bicikli.

the-mark-hotel-2

Voditeljica concierge usluge Isabelle Hogan preporučuje kako provesti savršeni dan u New Yorku

On bi svakako trebali započeti jutarnjim espressom ili uz trening s osobnim trenerom, a prije odlaska na sve željene aktivnosti u blizini. Na primjer, poželite li možda svratiti na toplo pecivo u blizini hotela nikako nećete pogriješiti.

Isabelle tvrdi da su na vrhu popisa stvari koje morate obići dok ste u New Yorku The Top of The Rock u Rockefeller centru i Brooklynski most.

Nakon toga savjetuje povratak u hotel i opuštanju u ugodi usluga od kojih je jedna uživanje u Jean-Georges toploj čokoladi ili lagodno odmaranje u luksuznoj kupci.

Tijekom večeri svoja nepca oduševite u The Mark restoranu, kojeg vodi Jean-Georges, koji nudi ukusno okruženje i svježu hranu direktno s tržnica. Morate isprobati pizzu s crnim tartufom i Fontin sirom. Kada budete sasvim zadovoljni i siti krenite u The Mark bar na ispijanje savršenih večernjih koktela.

the-mark-hotel-3

Stručno osposobljeno i upućeno osoblje The Mark hotela pruža izvanrednu razinu usluge koju teško može dostići neki od ostalih luksuznih hotela na Manhattanu.

Bilo da tražite fantastična mjesta koja želite posjetiti ili najbolja mjesta za uživanje u hrani, ljubazno osoblje ovog hotela biti će vam danonoćno na raspolaganju.

Isabelle Hogan voli istaći da osobito izazovne zahtjeve svojih gostiju rješava uz pomoć uzrečice “i nemoguće je moguće”. Hotel ima osobni pristup i nivo usluge za svakog gosta što je svakako jedinstveno iskustvo.

Kako biste bili sigurni da ste nabavili savršen suvenir sa svojeg puta uputite se u lokalni Cabinet of Curiosities butik i nabavite Cree, Gow ili De Veru. Svaki od ovih suvenira biti će i zanimljiv poklon vama dragim osobama.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button