U kineskom gradu Chengdu odsjednite u hotel St. Regis

Chengdu je jedan od najšarmatnijih kineskih gradova, koji je ujedno i glavni grad kineske jugozapadne pokraine Sichuan (Sečuan), a ako ćete ga posjetiti pogledajte sjajan hotel St. Regis koji bi vas mogao oduševiti svojom novom razinom elegancije.

Kineski grad Chendu, dom je najznačajnih lokalnih dragocijenosti, velikih pandi, mnogobrojnih stabala ginka, cvijeća hibiskusa i bicikala, koja bude sjećanje na neka ne tako davna vremena.

Grad Chengdu može ponuditi puno zanimljivosti svom posjetitelju a ne postoji ništa bolje nego krenuti u istraživanje iz udobnosti luksuznog hotela St. Regis Chengdu.

st-regis-chengdu-1

Hotel st.Regis smješten je u samom srcu grada i donosi očekivan luksuz za ovaj tip hotela

Unoseći Art Deco stil i njegove dekorativne elemente u originalni St. Regis stil koji se elegantno isprepliće s tradicionalnim elementima Sichuanske kulture, svaka od 219 soba i apartmana ima profinjene interijere, a svakako se treba naglasiti i zapanjujući pogled iz svakog prostora.

Ovaj zanimljiv hotel ujedno postaje i pravo mjesto za obilazak živahnog petog po veličini kineskog grada koji je ujedno i prvi UNESCO-vo grad gastronomije u Aziji.

st-regis-chengdu-2

Uz pažljiv odabir lokalne gastronomske ponude, St. Regis ima ne jedan već šest restorana i salona, uključujući kineski restoran Yin Ting, koji nudi specijalitete pokrajina Sichuana i Guangzhou.

Hotel se ponosi i Decanterovim sky barom koji je jedini isključivo vinski bar u grad pod imenom Vantage XXVII s prekrasnim pogledom na grad koji kao da se nalazi ispod vaših nogu.
Naravno St. Regis ne bi bio potpun bez, sada već legendarnog, Bloody Mary koji je smješten u salonu Drawing room.

Osiguravajući izvanrednu uslugu tijekom boravka St. Regis Chengdu nudi svojim gostima uslugu “St. Regis Butler” i prvi je hotel koji nudi ovakav tip uslugu u gradu.

st-regis-chengdu-3

Kada se odmorite u udobnosti i luksuzu ovog hotela možete početi istražiti čuda koje Chengdu grad nudi

Jedno od njih je Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding, nezaobilazni centar za velike pande. Osnovan je 1987. a postao je glavni istraživački centar za očuvanje i razmnožavanje pandi u svijetu te jedno je od rijetkih mjesta gdje ćete imati priliku susresti veliku koncentraciju ovih zadivljujućih stvorenja, što pruža uistinu nezaboravan sjećanje.

st-regis-chengdu-4

Ukoliko volite nešto pikantniju hranu, zaputite se u nezaboravan doživljaj otkrivanja tradicionalne hrane pokrajine Sichuan. Kao centar okusa pokrajine Sichuan, grad Chengdu se s pravom smatra jednim od kineskih kulinarskih prijestolnica, koja svojim posjetiteljima nudi očaravajuće doživljaje okusa u rasponu od ulične hrane pa sve do dekadentnih odredišta za blagovanje.

st-regis-chengdu-5

Na kraju dana možete se povući u St. Regis Chengdu te promatrati svjetla ovog spektakularnog grada kako svjetlucaju ispred vas dok u sebi prebirete svježe dojmove.

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially
Fotografije: St. Regis Chengdu

Facebook Like Button